CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
Madalin Dirla
Veteran
Veteran

Re: CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII

Mesaj de Madalin Dirla » 05 Iul 2011, 21:49

gor965 scrie:
Madalin007 scrie:
Tibi30 scrie:ok..multumesc...am mai auzit ca s-a prins sau se prinde si la bila ln delta..de aia eram curios..
Vladut Mateianu a spus asta,doar nu te asteptai sa spuna ca a luat la mamliga si porumb :D !!
Tu daca aveai la dispozitie 200 kg de bile mai dadeai la mamaliga sau porumb ? :-?
George, eu dau la ce se prinde nu la ce am la dispozitie ;) !

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 07 Iul 2011, 22:50

Tibi30 scrie:Dl.Mihut,sau Mihut,cum preferati,pozele si partida de pescuit tot ln zona Nufarul sant facute??frumoase locatii...
daca aveti timp,si placerea,lmi puteti da si mie cateva sfaturi,fiind novice ln pescuitul,ln delta...cum abordati o partida..ce nada,cum naditi,cu ce(porumb preparat sau doar lnmuiat..am lnteles ca aromele atrag maruntis..platica,babusca..)cat naditi sau daca naditi..vreau sa fac si eu o iesire peste 2 saptamani,pe dunarea veche,bucla care se face din Sf Gheorhge,si am nevoie de toate informatiile,si bunavointa voastra....bucla am lnteles de la prietenii mei care merg acolo(care de altfel sant foarte saraci ln informatii...parca le prind pestele lor..)ca nu are curent..se pescuieste cu arc naditor,la porumb...deci se poate nadi un vad...durata..as vrea sa stau cam 5-7 zile..nu pot mai mult..cunosc locurile bune...tatal meu a fost anul trecut ,,ln recunoastere" cu ei,doar sa vada locurile...dar si ajutorul vostru e binevenit...am lnteles ca trebuie sa arunci aproape de mal..10-15-20 m max...apa fiind adanca...7-8-10 m..latimea buclei ln zona 200m..
orice sfat,si pareri binevenit..multumesc anticipat celor care vor raspunde..
Cosmin ,,asa imi zic prietenii nea Ion ii mai special... :)) :)) :))
Asa ca dragul meu coleg ,sau nu stiu cum sa zic sa nu trezesc alte chestii ,eu unu de vreo cativa ani pescuiesc doar in zona Nufaru acolo am avut si satisfactii si rateuri prin butuci vorba lui nea Ion,am avut parte si de HOTI ,si vreau sa zic pescuiesc pe acolo de prin 2000,anul de apogeu al comunismului stii tu cantecul ala ,,noi in anul 2000"dar eu ca si pionier nu m-am luat dupa versurile comuniste si am avut incredere in viitorul democrat si uite unde am ajuns sa platim dari ca sa intram in DELTA ,,,BIJUTERIE '' care este a noastra a tuturor romanilor fie ei pescari ca noi sau nu, da ,ca si raspuns la intrebarea ta ,pe langa toate taxele ,adica taxa ptr. permis ,taxa ANPA ,am mai platit si taxa ptr. PERMIS DE INTRARE ,si taxa ptr intrare in Delta cu masina (10Ron per zi}de ex. din momentul cand ai trecut cu bacul de la Nufaru pe partea cealalta esti considerat in Delta }asta asa ca si informatii care si pe mine m-au cam socat ,dar drept sa-ti spun de toate acestea sa ocupat un amic de-al meu mie mi-a fost scarba sa ma ocup ptr ca eu sunt mai nationalist sau cum sa zic mai roman stii tu ,in fine una peste alta asta a fost ...iar daca vrei sa vezi sau sa stii cu ce pescuiesc ,si cu ce nadesc citeste topicul mai pe la inceput ..Te salut cu respect si-ti doresc sa ai cele mai intinse fire din lume... ---<>< ---<>< ---<><si ptr ca sa fie complect ,am ajuns duminica si taloanele si chitantele le-am luat de la ,,Portarul "din port mentionez ca am ajuns duminica dimineata la ora 7 si ceva .Asa ca daca ajungeti duminica informati-va ....
MERCEDES S

Tibi30
Veteran
Veteran

Mesaj de Tibi30 » 09 Iul 2011, 18:00

multumesc mult...eu nu le platesc nimic...doar ANPA-ul 30 ron si atat..daca lmi da vre-o amenda,sa zicem,le-o rup ln fata..si o arunc..nu o sa platesc ln viata mea o amenda statului roman...nici amenda penala..mai bine fac puscarie..
fire lntinse,si plecarea o sa fie vineri saptamana care vine,pe la 2 noaptea...intentionez sa stau 5-6 zile...o sa revin cu ce am facut...

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 09 Iul 2011, 18:29

Ai grija, pe bucla la Mahmudia se elibereaza tot ce se prinde ;)
I Fish. Therefore I am.

Tibi30
Veteran
Veteran

Mesaj de Tibi30 » 10 Iul 2011, 17:52

cum se elibereaza??au fost niste cunoscuti acum 10 zile..s-au schimbat conditiile lntre timp?/?ei nu au eliberat decat pestele sub masura binelnteles..a fost si politia de frontiera la ei,ecologistii..etc..si nu le-a zis nimic de eliberat.. :-/ :-/

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 10 Iul 2011, 18:10

Asa scria prin ordinul de prohibitie. Asa stiu ca e de cativa ani. E zona de protectie, tot cursul vechi al bratului Sf. Gheorghe.
I Fish. Therefore I am.

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 12 Iul 2011, 23:22

Da asa este ,dar de ce nu te duci in zona Nufarul acolo unde pescuiesc si eu ,incearca si o sa vezi ...
Fişiere ataşate
asta-i Sorine ala de care vorbeam..dar cum am mai zis poze facute de prieteni...
asta-i Sorine ala de care vorbeam..dar cum am mai zis poze facute de prieteni...
MERCEDES S

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 13 Iul 2011, 02:58

Lasa Cosmine ca e frumos ... peisajul, animalul ... da tu unde esti ? Aaaa ... daaa ... nu te-am observat din prima ... erai pitit dupa crap :)) . Acuma lasand gluma in biata ei, ... mai bagi o iesire in delta anu' asta ?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

Tibi30
Veteran
Veteran

Mesaj de Tibi30 » 13 Iul 2011, 07:42

Acolo cunosc locurile...nu se elibereaza pestele..doar ce e sub masura...si nu o sa iau acum ciortan la 800g sau somotei la 1 kg...ma duc dupa crap.. ,,cunostintele" mele au luat si de 12 si de 14 acolo,plus lmi place ca nu e curent..se da cu momitor..amr 48 ore.. (:|

ion gabriel
utilizator
utilizator

Mesaj de ion gabriel » 13 Iul 2011, 10:38

cosmin in ce zona pescuiesti la nufarul...pe partea cu nufarul sau pe partea cu ilganiul?am pescuit destul pe partea cu ilganiul,si pe insula la ciote,dar tot pe partea cu ilgani...anul asta o sa am de la 1 august prima iesire cu ficamea de 6 ani la cort,si ma gandeam sa merg la ilgani pentru ca am amintiri placute de acolo(sper sa nu raman doar cu amintirile)...anul asta ai cunostiinte de cum se "misca"zona...sunt zone faine de campare unde mergi tu?daca ai ceva info si poti ajuta un om necajit....raman dator cu una mica adusa de la socru de la mures
Nu prind eu mult...da' mic tare

Tibi30
Veteran
Veteran

Mesaj de Tibi30 » 14 Iul 2011, 07:31

amr 24 h.. <:-P

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 15 Iul 2011, 14:01

ion gabriel scrie:cosmin in ce zona pescuiesti la nufarul...pe partea cu nufarul sau pe partea cu ilganiul?am pescuit destul pe partea cu ilganiul,si pe insula la ciote,dar tot pe partea cu ilgani...anul asta o sa am de la 1 august prima iesire cu ficamea de 6 ani la cort,si ma gandeam sa merg la ilgani pentru ca am amintiri placute de acolo(sper sa nu raman doar cu amintirile)...anul asta ai cunostiinte de cum se "misca"zona...sunt zone faine de campare unde mergi tu?daca ai ceva info si poti ajuta un om necajit....raman dator cu una mica adusa de la socru de la mures
Te salut,eu merg in partea cealalta nu pe partea cu Nufaru in dreptul insulei sau mai exact cam in dreptul mijlocului insulei ,da sunt niste locuri super faine si de campat si de pescuit,dar ai mare grija la vizitatori ca eu am avut parte de surprize neplacute ,nu-i apropia de tabara ...in rest toate bune ,daca vrei uita-te pe topicul asta ,toate pozele sunt facute in zona aia despre care iti vorbesc,si apropo de zona Mures o cunosc si pe aia foarte bine ,ca doar Mediasul ii aproape... :)) ---<><
MERCEDES S

ion gabriel
utilizator
utilizator

Mesaj de ion gabriel » 15 Iul 2011, 15:29

deci treci cu bacul din nufarul in ilgani,si mergi pe dig in aval pana la mijlocul insulei?si eu tot pe partea aia am mai pescuit...acum am barca si cred ca am sa merg mai mult la cioate pe insula....voi vedea...stiu cum e cu musafirii...am avut si eu de-a face cu ei...din nefericire o sa am o vacanta grea,pentru ca ficamea si sotia,o sa vrea baie,si dupa cum stiu eu zona n-o sa poata face baie decat in sat,ceea ce inseamna ca eu o sa stau numai langa cort mare parte din zi...dar vad eu cum ma descurc...despre mures nu prea cunosc zonele de pescuiala,sotia e de acolo,si socrul face cand e material un jin ars de te da pe spate...noi stam acum un pic mai la sud,in brasov...ceva neamuri sunt si prin medias,din partea sotiei...
Nu prind eu mult...da' mic tare

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 16 Iul 2011, 08:00

sorin1362 scrie:Lasa Cosmine ca e frumos ... peisajul, animalul ... da tu unde esti ? Aaaa ... daaa ... nu te-am observat din prima ... erai pitit dupa crap :)) . Acuma lasand gluma in biata ei, ... mai bagi o iesire in delta anu' asta ?
Servus Sorine,da mai fac una cam prin inceputul lui august asa vreo 5-6 zile,si mai vreau una prin 20 octombrie ,daca ajuta D-zeu si vom fii sanatosi .Voi pe cand ati planuit-o ?Chiar ieri am fost la Turda cu niste treaba si m-am bagat la un amic care-i dr.veterinar si el ma tot frecat la icre hai sa merem ,hai sa merem ,el are si barca si vrea sa mergem asa mai in Delta ,da mie nu-mi place asa sa umblu cu barca ,prefer sa dau dupa crap de pe mal ,asta asa de azi pe maine hai sa plecam acum in 20 iulie ,am zis stai un pic frate ca eu nu pot sa iau hotarari asa rapid ca o iesire trebuie pregatita asa mai in detaliu chiar daca este de cateva zile,si plus de asta eu am servici aici ii nevoie de concediu ,el are cabinet deci el comanda el executa :)) ,vom vedea .Cu aceasta ocazie salut toti pescarii din B.M. ---<><
MERCEDES S

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 16 Iul 2011, 08:51

cosmin mihut scrie:
sorin1362 scrie:Lasa Cosmine ca e frumos ... peisajul, animalul ... da tu unde esti ? Aaaa ... daaa ... nu te-am observat din prima ... erai pitit dupa crap :)) . Acuma lasand gluma in biata ei, ... mai bagi o iesire in delta anu' asta ?
Servus Sorine,da mai fac una cam prin inceputul lui august asa vreo 5-6 zile,si mai vreau una prin 20 octombrie ,daca ajuta D-zeu si vom fii sanatosi .Voi pe cand ati planuit-o ?Chiar ieri am fost la Turda cu niste treaba si m-am bagat la un amic care-i dr.veterinar si el ma tot frecat la icre hai sa merem ,hai sa merem ,el are si barca si vrea sa mergem asa mai in Delta ,da mie nu-mi place asa sa umblu cu barca ,prefer sa dau dupa crap de pe mal ,asta asa de azi pe maine hai sa plecam acum in 20 iulie ,am zis stai un pic frate ca eu nu pot sa iau hotarari asa rapid ca o iesire trebuie pregatita asa mai in detaliu chiar daca este de cateva zile,si plus de asta eu am servici aici ii nevoie de concediu ,el are cabinet deci el comanda el executa :)) ,vom vedea .Cu aceasta ocazie salut toti pescarii din B.M. ---<><
Multumim Cosmine!fire intinse sa ai si multa sanatate tie si familiei tale!Intr-o alta ordine de idei,anul acesta ai fost cam sumar cu amanuntele expeditiei tale,eu inteleg ca totul a fost umbrit de ,,napasta''ce sa abatut asupra ta[furtul sculelelor de pescuit]insa ai putea totusi sa treci peste si sa fi mai stufos .Uite eu sunt fff curios la ce a intrat crapul si la ce montura?daca poti si evident daca ai dispozitia necesara.Ms anticipat.ps.cu ce ai inlocuit arsenalul furat?

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”