CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
Moderator: Sebastian
- cosmin mihut
- Veteran
Re: CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
Ai dreptate ,multumesc ptr. incurajari.Te salut Costine.Asa o sa fac o sa fiu pregatit mai mult ptr. somn .Nu stiu ce sa zic dar totusi iti zic si tie si la toti Constantinii LA MULTI ANI,sanatate si toate cele bune .Si pentru cei care sunt pe ape fire intinse....Noroc.
MERCEDES S
apa pe Dunare in zona BECHET creste de nebuna
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
.......................................................................................................................sorprodan scrie:apa pe Dunare in zona BECHET creste de nebuna
Vine tulbure,,sau limpede?
e tulbure dar nu rau adio crap mi-e necaz de mor
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
OK.,,nultumescsorprodan scrie:e tulbure dar nu rau adio crap mi-e necaz de mor
- cosmin mihut
- Veteran
Nea Ion iesi la Dunare ? Daca da ,iti doresc fir intins ,si sa ne zici cum ii apa si ce ai facut.
MERCEDES S
Ma,, daca nu apare ceva neprevazut,,plec joi,,asta ar insemna sa prind o cota in jur de 300 si nintel (de 1 mai era 320 parca) dar va fi in scadere usoara,imi convine,,scaderea usoara,,,nu stiu cit de tulbure va fi,,,ca ieri era la Tulcea,(redau expresia comunicata,,CA BRAGA) ,,cam fara perspectiva,m-ai vedem cit va fi de tulbure pe vreo marti, miercuri.cosmin mihut scrie:Nea Ion iesi la Dunare ? Daca da ,iti doresc fir intins ,si sa ne zici cum ii apa si ce ai facut.
- craparulsef
- Veteran
Azi la Sulina, Dunarea ... un mare baltoc de noroi! Canalul Musura la fel...Bazinul Mare - apa cristal ca in fantana!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
cristal si la BECHET
- cosmin mihut
- Veteran
Foarte interesante diferentele ,totusi eu sper sa se intample o minune si sa scada ,dar ptr asta trebuie sa-l rugam pe nea Ion sa mai faca niste predici ,ca poate doar ,doar l-o auzi cineva...
MERCEDES S
fire intinse iti urez si eu cosmine[date fiind conditiile -sfat-bagate pe somn] iar din partea predicilor preafericitului ion eu zic sa nu astepti multe,pt ca in afara de propriul ecou nu il aude nimenicosmin mihut scrie:Foarte interesante diferentele ,totusi eu sper sa se intample o minune si sa scada ,dar ptr asta trebuie sa-l rugam pe nea Ion sa mai faca niste predici ,ca poate doar ,doar l-o auzi cineva...
Sa inteleg ca de la deal ,,vine limpede?sorprodan scrie:cristal si la BECHET
Si inca svarovski .Paun Ion scrie:Sa inteleg ca de la deal ,,vine limpede?sorprodan scrie:cristal si la BECHET
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
da bre e limpede ca in fantana si cucu peste p-acisorin1362 scrie:Si inca svarovski .Paun Ion scrie:Sa inteleg ca de la deal ,,vine limpede?sorprodan scrie:cristal si la BECHET
Ai rabdare 2,3 zile sa se aseze si apa,,si sa te ti apoi.