Canalul Litcov
Moderator: Sebastian
Canalul Litcov
Am fost pe canal pe 27-28 iunie pe la km5 .Apa era tulbure rau ca nici platica nu manca. Doar somotei mic am prins si 2-3 kg de platica+oblete pe o japsa langa canal. Suficient cat sa facem o ciorba ptr 4 insi. Renumitul caras de Litcov nu era acasa . Il vizitam altadata.
- prisecariu
- junior
Re: Canalul Litcov
Am programat o vizita la inceputul lunii septembrie , daca a mai fost cineva curand , mi-ar prinde bine ceva informatii. Multumesc.
am fost pe canalul Litcov pe 28 aug si am pescuit din barca de la intrare pana la 4-5 km
am prins un caras la rama alba groasa langa momitor cu mamaliga (asa pescuiesc de obicei la caras )
asta m-a incurajat sa vizitez toate locurile unde prinsesem bine caras anul trecut pe toamna
n-am mai prins nimic timp de 3 ore si am plecat ...
apa tulbure rau , atat pe Sfantu Gheorghe cat si pe Litcov
cred ca mai trebuie asteptat vreo 2-3 saptamani
Sanatate!
am prins un caras la rama alba groasa langa momitor cu mamaliga (asa pescuiesc de obicei la caras )
asta m-a incurajat sa vizitez toate locurile unde prinsesem bine caras anul trecut pe toamna
n-am mai prins nimic timp de 3 ore si am plecat ...
apa tulbure rau , atat pe Sfantu Gheorghe cat si pe Litcov
cred ca mai trebuie asteptat vreo 2-3 saptamani
Sanatate!
- sunshine21
- junior
Salut,
Cum mai este pe canalul Litcov. Intentionez sa merg pe la mijlocul lui septembrie.
As vrea sa dau in special la crap. O sa am ceva porumb uscat pentru nadit. Nu stiu daca sa fac si porumb fermentat... Mamaliga o sa fac sa fie cat de cat tare, sa stea mai mult pe momitor, iar pe ac o sa incerc de toate, de la porumb flotant, popup-uri si boilies.
Ceva recomandari?
Multumesc!
Cum mai este pe canalul Litcov. Intentionez sa merg pe la mijlocul lui septembrie.
As vrea sa dau in special la crap. O sa am ceva porumb uscat pentru nadit. Nu stiu daca sa fac si porumb fermentat... Mamaliga o sa fac sa fie cat de cat tare, sa stea mai mult pe momitor, iar pe ac o sa incerc de toate, de la porumb flotant, popup-uri si boilies.
Ceva recomandari?
Multumesc!