bratul sf.gheorghe km48-49
Moderator: Sebastian
Re: bratul sf.gheorghe km48-49
Asta-i deja obraznicie curata!C.O. 2010...Dunarea Veche...21.08.2010 - 20.10.2010
- cosmin mihut
- Veteran
Nea Mircea doua luni,dao-n-colo de treaba ,pai nu tii deajuns dom'le ca esti toata ziua pe balta....
MERCEDES S
Ia uita-te dom'le, se tine Campionatul Olimpic 2010 pe Dunarea Veche...hmmm... deci, Marius, toti craparii sefi din lume vor fi prezenti acolo in acea perioada ?craparulsef scrie:Va rog nu ma invidiati! C.O. 2010...Dunarea Veche...21.08.2010 - 20.10.2010
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- cosmin mihut
- Veteran
Pai atunci hai sa-l schimb : 48,49,898989...na ca s-a stricat tastaturacosmin mihut scrie:Si asta care-l ai acum ii un nr. interesant Sorine..
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
craparulsef scrie:In septembrie voi avea deja bateriile incarcate...in continuare urmand supraincarcarea pana in 20 actombrie !!!cosmin mihut scrie:Ieseala din septembrie ..hm ,azi maine ,azi maine...si eu va doresc ape mici si limpezi...
Va rog nu ma invidiati! C.O. 2010...Dunarea Veche...21.08.2010 - 20.10.2010
Marius, te mai intrebi, de ce creezi in jurul tau galaxii de ,,flacari violet''
Ocroteste natura, merita!
revenind
- cosmin mihut
- Veteran
- craparulsef
- Veteran
Va rog inca o data: nu ma invidiati! C.O. 2010...pe Dunarea Veche...in perioada 21.08.2010 - 20.10.2010 - ce bine ar fi fost sa se tina macar un mic concurs pe Dunarea Veche...tot luam ceva, vorba aia bun si bronzul!sorin1362 scrie:...Ia uita-te dom'le, se tine Campionatul Olimpic 2010 pe Dunarea Veche...hmmm... deci, Marius, toti craparii sefi din lume vor fi prezenti acolo in acea perioada ?
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Buna seara domnilor!!!
in luna august, in perioda 9/15 august 2010 intentionez, eu si 2 prieteni, sa mergem, pentru al cincilea an in delta.....
Pana acum treaba era destul de simpla...ne anuntam venirea, ajungeam la nenea in curte, in Donovatul de jos, faceam transferul bagajului si dupa un drum de aprox. 40 de minute, ajungeam la un loc, pe bratul Sf.Gheorghe si pescuiam 3 zile.
Anul acesta, apele fiind mari si tulburi, vrem sa incercam sa ajungem pe un canal, ceva retras, unde sa pescuim crap (in principal), chiar daca capturile nu sunt impresionante. Cineva mi-a recomandat can.Litcov, dar intrand pe forumul dumneavoastra....incep sa ma razgandesc. Prin urmare, am intrat aici pentru a va cere ajutorul.
As putea gasi un canal, unde am putea da la crap, pluta? Si cu un acces al ambarcatiunilor redus...
Mi-ati spune ca sunt poate pretentios. Va asigur ca nu sunt.
Cei 4 ani de delta, am dat doar cu plumbi de 150-170 g. Anul acest vrem doar sa incercam altceva. Ma puteti ajuta cu un sfat, persoana de contact, ceva??
Multumesc anticipat!!!!!
in luna august, in perioda 9/15 august 2010 intentionez, eu si 2 prieteni, sa mergem, pentru al cincilea an in delta.....
Pana acum treaba era destul de simpla...ne anuntam venirea, ajungeam la nenea in curte, in Donovatul de jos, faceam transferul bagajului si dupa un drum de aprox. 40 de minute, ajungeam la un loc, pe bratul Sf.Gheorghe si pescuiam 3 zile.
Anul acesta, apele fiind mari si tulburi, vrem sa incercam sa ajungem pe un canal, ceva retras, unde sa pescuim crap (in principal), chiar daca capturile nu sunt impresionante. Cineva mi-a recomandat can.Litcov, dar intrand pe forumul dumneavoastra....incep sa ma razgandesc. Prin urmare, am intrat aici pentru a va cere ajutorul.
As putea gasi un canal, unde am putea da la crap, pluta? Si cu un acces al ambarcatiunilor redus...
Cei 4 ani de delta, am dat doar cu plumbi de 150-170 g. Anul acest vrem doar sa incercam altceva. Ma puteti ajuta cu un sfat, persoana de contact, ceva??
Multumesc anticipat!!!!!
- Butaru Gabriel
- Veteran
Ai nimerit cam nasol, sunt apele tulburi acum pe acest forum acum nu mai sare nimeni sa raspunda, pana acum devenise sueta de seara si cam atat, dar poate ai noroc si ati raspunde cineva care stietavi79 scrie:Buna seara domnilor!!!
Multumesc anticipat!!!!!
..sper sa am noroc!!!!!
- craparulsef
- Veteran
Sunt asemenea canale...unde se poate pescui la pluta (sheffield)...pentru moment, pe orice canal din delta e un curent puternic pana la stabilizarea cotelor...pana in 10-15 august e posibil sa se mai linisteasca apele in ideia in care nu vor mai fi ploi abundente..tavi79 scrie:...in luna august, in perioda 9/15 august 2010 intentionez, eu si 2 prieteni, sa mergem, pentru al cincilea an in delta... As putea gasi un canal, unde am putea da la crap, pluta? Si cu un acces al ambarcatiunilor redus...
Referitor acces redus ambarcatiuni...nu exista un astfel de loc. Bastinasii cutreiera delta pe canale ele fiind singurul mijloc de legatura...
INFO SULINA !!! - 0723.658.807