bratul sf.gheorghe km48-49
Moderator: Sebastian
Re: bratul sf.gheorghe km48-49
exact. Sunt mai multe canale pe-acolo, dar odata instalat pe malul bratului vechi pe cine mai intereseaza canalul?
I Fish. Therefore I am.
- cosmin mihut
- Veteran
Deaia ii bine ca pe aia care dau tarcoale sa tii faci prieteni,dar sa stii ca nu este o regula , ca daca mergi cu masina sau cu barca ,ei ,haiducii, vin si acvatic si terestru ,asa ca ATENTIE marita...
MERCEDES S
la intersectia bratului cu canalul Filat se poate ajunge cu masina? m-as duce pana acolopharaoh scrie:exact. Sunt mai multe canale pe-acolo, dar odata instalat pe malul bratului vechi pe cine mai intereseaza canalul?
topicul se refera la o zona anume deci va rog sa reveniti la kilometrajul corect sau facem altul pt fiecare petec de delta .glumesc of course ca doar nu am sa ma apuc acum sa dau din picioruse si sa ma pling moderatorilor cu rugaminti fierbinti de mutare sau de ,mai rau,stergere.[aviz amatorilor] laso asa ca merge asa,lasooo mai lasooo
doamne cat mai pana in iulie.....
Uiti de trecerea timpului..Se rezolva asa :sorinbv scrie:doamne cat mai pana in iulie.....
http://media.imopedia.ro/stiri-imobilia ... t=linktext
Sorine, teoretic da, practic...nu stiu ce-o mai fi pe-acolo. Cert e ca poti sa dai o tura pe malul Litcovului, daca nu or fi ajuns apele si la digul ala. Sper ca ai o masina mai de tavalealasorinbv scrie:la intersectia bratului cu canalul Filat se poate ajunge cu masina? m-as duce pana acolopharaoh scrie:exact. Sunt mai multe canale pe-acolo, dar odata instalat pe malul bratului vechi pe cine mai intereseaza canalul?
I Fish. Therefore I am.
- cosmin mihut
- Veteran
SEBI,da-mi te rog si mie un ciob de kriptonita poate o sa am noroc la somn anul asta ... ca de rateuri am tot avut parte.
MERCEDES S
masina nu prea e de tavaleala(nu are decat aproape 3 ani) dar o bag ca nu isi plateste singura ratele
imi cumpar una si dau la peste direct din dormitortimer scrie:Uiti de trecerea timpului..Se rezolva asa :sorinbv scrie:doamne cat mai pana in iulie.....
Eu fac comanda numai pentru mansarda, ca-i greu sa urc si sa cobor zilnic atatea etaje . Cand suna clopoteii...liop - liop - liop cu papucii pana la parter si apoi liop - liop - liop inapoi pe forum...?timer scrie:Uiti de trecerea timpului..Se rezolva asa :sorinbv scrie:doamne cat mai pana in iulie.....
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- liviu_neacsu
- membru activ
Cunosc constructorul destul de bine. Articolul este un pic cam "rece". Adi e pentru mine poate.. cel mai pasionat si "cunoscator" pescat pe care l-am intalnit. Daca e cineva de aci care-l cunoaste poate confirma. Ami doresc sa am parete de o partida de pescuit cu el. Asta despre consrtuctor.sorin1362 scrie:Eu fac comanda numai pentru mansarda, ca-i greu sa urc si sa cobor zilnic atatea etaje . Cand suna clopoteii...liop - liop - liop cu papucii pana la parter si apoi liop - liop - liop inapoi pe forum...?timer scrie:Uiti de trecerea timpului..Se rezolva asa :sorinbv scrie:doamne cat mai pana in iulie.....
Despre consructie... ma gandesc la o locatie unde sa-i spun sa o mute pentru un concediu de vreo luna.
vesti proaspete de pe loc,din pacate aiurea,triste,locul este inundat dupa ce in prealabil, cica, o trupa de zdrente au curentat zona PACAT,MARE PACAT.
Trist, intra-devar (partea referitoare la curentat) . Tara asta a luat-o razna rau de tot. Oare ne mai facem bine?
I Fish. Therefore I am.
Nu.pharaoh scrie:Trist, intra-devar (partea referitoare la curentat) . Tara asta a luat-o razna rau de tot. Oare ne mai facem bine?