Barca zona Murighiol
Moderator: Sebastian
Barca zona Murighiol
Va salut!
Stie cineva un nr de tel la capatul caruia as putea gasi pe cineva care sa inchirieze o lotca sau o laguna cu un motor mic 5, 6, 8, 10cp max? As dori insa sa fie fara barcagiu...cei ce ma pot ajuta sunt rugati sa posteze aici sau pe messenger...Multumesc
Stie cineva un nr de tel la capatul caruia as putea gasi pe cineva care sa inchirieze o lotca sau o laguna cu un motor mic 5, 6, 8, 10cp max? As dori insa sa fie fara barcagiu...cei ce ma pot ajuta sunt rugati sa posteze aici sau pe messenger...Multumesc
Re: Barca zona Murighiol
Stiu eu pe cineva cu o laguna, mi-e prieten dar din pacate are motar de 25 hp pe barca.Daca te intereseaza spune si o sa-ti dau nr de tel.
ca sa nu mai deschid un topic nou, ... si eu cu o intrebare:
Cunoaste cineva vreun barcagiu in Murighiol, vre-un numar de telefon? Stie cineva cam cat mai costa un drum Murighiol - Uzlina?
Merci.
Cunoaste cineva vreun barcagiu in Murighiol, vre-un numar de telefon? Stie cineva cam cat mai costa un drum Murighiol - Uzlina?
Merci.
Uite aici doua numere:
1.Nicu-casa in Murighiol,barca,om excelent! Tel.0767522473. Puteti spune ca numarul vine din Aiud ,de la Alin...
2.Silviu-baiat tanar,merge cu barca de rupe !Tel.0752836346. Cu el mergeam la bere la Mitica!
Fir intins!
Ps: pentru camping (Murighiol ) - Uzlina (Cormoran) anul trecut era in jur de 60 de lei...Unii luau 100 de lei! Nicu=40 de lei. Concluzii...
1.Nicu-casa in Murighiol,barca,om excelent! Tel.0767522473. Puteti spune ca numarul vine din Aiud ,de la Alin...
2.Silviu-baiat tanar,merge cu barca de rupe !Tel.0752836346. Cu el mergeam la bere la Mitica!
Fir intins!
Ps: pentru camping (Murighiol ) - Uzlina (Cormoran) anul trecut era in jur de 60 de lei...Unii luau 100 de lei! Nicu=40 de lei. Concluzii...
- appocalipse
- junior
poenaru c scrie:Stiu eu pe cineva cu o laguna, mi-e prieten dar din pacate are motar de 25 hp pe barca.Daca te intereseaza spune si o sa-ti dau nr de tel.
salut,
ma poti ajuta pe mine cu un numar de telefon?
am nevoie de o barca la sfarsitul lui septembrie, pentru 4 zile. vrem sa campam spre crisan.
multumesc anticipat.
Adrian
Nicu- Murighiol,-Tel.0767522473 suna si se va rezolva e un om de nota 20
salut care il cunoasteti pe Silviu ? " 2.Silviu-baiat tanar,merge cu barca de rupe !Tel.0752836346. Cu el mergeam la bere la Mitica!"
va salut ! are cineva informatii recente despre canalul de la murighiol ? apa e tulbure? se poate pescui? vreau sa ajung in zona marti si daca ma puteti ajuta cu orice informatie va multumesc!
cel mai indicat e sa suni pe cineva din zona -Nicu- Murighiol,-Tel.0767522473-
Multumesc!
Cu Silviu am mers 3 ani. primul an a fost ok! in anul 2 si 3...ne-a dus 10-15 minute cu barca si ne-a luat o groaza de bani. De fapt ne-a luat banii cu care ne-am inteles. dar traseul a fost foarte scurt- pana in canalul "batalu"!
Nu se implica deloc si nu tine la client!
Parere pesonala!
Nu se implica deloc si nu tine la client!
Parere pesonala!
mai sunt oare de actualitate nr mai de sus? sau ma poate ajuta cineva cu un nr de telefon la un barcangiu care nu ti rupe buzunarul??
Am un prieten care se duce pentru prima data in delta si doreste doar sa o viziteze , si nu vreau sa fie dezamagit de la prima iesire
Am un prieten care se duce pentru prima data in delta si doreste doar sa o viziteze , si nu vreau sa fie dezamagit de la prima iesire
Am vorbit cu el saptamana trecuta suna si se rezolvanica jr. scrie:cel mai indicat e sa suni pe cineva din zona -Nicu- Murighiol,-Tel.0767522473-
ms mult pentru info
help..... am o problema....vineri ajung in delta.si din pacate nea Nicu are o problema (cu el stabilisem cazarea si barca) si nu ma mai poate ajuta.
L am sunat si pe Silviu (nr mai sus) dar mi a cerut un pret astronomic...mai cunoaste cineva un barcagiu in murighiol mai acceptabil la bani?
L am sunat si pe Silviu (nr mai sus) dar mi a cerut un pret astronomic...mai cunoaste cineva un barcagiu in murighiol mai acceptabil la bani?