Nu aruncati banii degeaba
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Nu aruncati banii degeaba
Vezi, d'aia costa Sufix, Kryston, Tuff line ... cat costa
Da, frate, scumpul mai mult pagubeste !!! Cred ca daca luam o chinezarie de fir textil X6 (30 ron rola) era mai bun.
Respect la toti !!!
Respect la toti !!!
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
- Costel Jambu
- senior
Salut.
Am cumparat in iarna vreo 4 role de fir textil pentru forfac.Acestea au fost: Kryston Mantis, Kryston Snake-Bite( 2 role, de 15 si 25 lbs) si Esp Two Tones. Snake-bite-ul e de toata jena.Cand se decojeste camasa se aschiaza(sau ceva de genul, rupandu-se firicele subtiri). Pur si simplu nu ma mai pot folosi de el. Si la ambele role cumparate, de 15 lbs si 25lbs.
Acum nu stiu ce sa zic. Am cumparat firele de la un magazin foarte cunoscut. Asa o fi toate firele Snake-Bite sau am nimerit eu un lot mai nasol ?!
Am cumparat in iarna vreo 4 role de fir textil pentru forfac.Acestea au fost: Kryston Mantis, Kryston Snake-Bite( 2 role, de 15 si 25 lbs) si Esp Two Tones. Snake-bite-ul e de toata jena.Cand se decojeste camasa se aschiaza(sau ceva de genul, rupandu-se firicele subtiri). Pur si simplu nu ma mai pot folosi de el. Si la ambele role cumparate, de 15 lbs si 25lbs.
Acum nu stiu ce sa zic. Am cumparat firele de la un magazin foarte cunoscut. Asa o fi toate firele Snake-Bite sau am nimerit eu un lot mai nasol ?!
1 Aprilie...Ziua Nationala A Romaniei!
Pacat, pentru ca presupun ca ai dat si o groaza de bani.
Eu folosesc
http://www.infopescar.tv/forum/post151232.html#p151232
si nu m-au dezamagit!
Zi ca ai avut o agatatura si ai pierdut firul decat sa iti faci inima rea!
Respect
Eu folosesc
http://www.infopescar.tv/forum/post151232.html#p151232
si nu m-au dezamagit!
Zi ca ai avut o agatatura si ai pierdut firul decat sa iti faci inima rea!
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!