www.danmitranescu.ro
- georgemarian
- Veteran
Re: recomandari de la DAN MITRANESCU din magazin
Da' exista si o 'punga' de nada gata de pus in saculet?
pai sunt mai multe pungi bune de pus in saculet . diferenta ,intelepciunea si instinctul NE APARTINE
Eu as vrea sa adaug ca la magazinul lui Dan mi s-a schimbat o lanseta rupta cumparata evident de la el.
Am mers cu cea rupta si fara nicio eschiva, fara discutii de genul stai sa o trimitem la producator etc, mi-a fost schimbata pe loc cu una noua.
Cred ca tipul acesta de abordare este unic pe piata din Romania sau cel putin eu nu am mai vazut.
Am mers cu cea rupta si fara nicio eschiva, fara discutii de genul stai sa o trimitem la producator etc, mi-a fost schimbata pe loc cu una noua.
Cred ca tipul acesta de abordare este unic pe piata din Romania sau cel putin eu nu am mai vazut.
Chiar vroiam sa pun o intrebare despre firele Maxx Competition care se gasesc la Mitranescu la magazin.
Nu inteleg de ce o rola are numai 100m atata timp cat 95% din pescarii care ar cumpara un fir subtire, 0,18-0,22 pt distanta, lanseaza mult peste 100m
Mi s-ar parea mult mai bine ca o astfel de rola sa aibe 180m, sau 200m...
Nu inteleg de ce o rola are numai 100m atata timp cat 95% din pescarii care ar cumpara un fir subtire, 0,18-0,22 pt distanta, lanseaza mult peste 100m
Critic echilibrat
BINE DE STIUT TREABA CU FIRELE COMPETITION
Dan , crezi ca poti aduce fire competition la role de 200 sau 250 metri ?
Dan , crezi ca poti aduce fire competition la role de 200 sau 250 metri ?
- Madalin Dirla
- Veteran
Rolele la 100 m sunt destinate unditarilor
osc1or scrie:Chiar vroiam sa pun o intrebare despre firele Maxx Competition care se gasesc la Mitranescu la magazin.
singurul motiv pt care nu pot fi folosite si pe mulineta de crap este lungimea firului de pe o rola...
Critic echilibrat
va posta Dan toate noutatile care au ajuns astazi in magazin .
- Madalin Dirla
- Veteran
ultima fitza MTX 16 .......Bravo Dane !!
O prezentare...o poza...ceva ...?!Madalin Dirla scrie:ultima fitza MTX 16 .......Bravo Dane !!
- Madalin Dirla
- Veteran
Din ce stiu eu prezentarea va avea loc zilele acestea George,la fel si pozele,atat pot sa va spun: este fitza rau batul
gor965 scrie:O prezentare...o poza...ceva ...?!Madalin Dirla scrie:ultima fitza MTX 16 .......Bravo Dane !!
- Dan Mitranescu
- Partener
Doleanta receptionata , caz rezolvat !osc1or scrie:Chiar vroiam sa pun o intrebare despre firele Maxx Competition care se gasesc la Mitranescu la magazin.
Firul Maxx Competition este acum pe stoc si in varianta de 300 m la 20 lei .
http://danmitranescu.ro/59_238/MONOFILA ... LINETE.php
Am fost prevazator L-am facut si in varianta galben fluo , Maxx Distance , 300m pe rola , diametre 0,16 ; 0,18 ; 0,20 ; 0,25 . Pretul rolei este de 15 lei . Un fir matasos si rezistent destinat lanseurilor lungi . Am adus acest produs in special pentru competitiile de crap unde firele subtiri se consuma ceva mai mult si este nevoie de ele pe role , usurand astfel incarcarea tamburilor de la mulinete direct pe balta.
Momentan produsul nu este pe site chiar daca il am in magazin. In zilele urmatoare se rezolva si asta.
Diferenta de pret intre 200m si 300m pe aceeasi rola este mica , motiv pentru care am ales varianta cu lungime mai mare.
( se poate observa la Maxx Competition de 100 si 300m . Costul este de 10 lei si 20 lei )
- Dan Mitranescu
- Partener
Cu poza se rezolva , dar caracteristicile decat orientativ . Am sa le compar cu MTX14 :gor965 scrie:O prezentare...o poza...ceva ...?!Madalin Dirla scrie:ultima fitza MTX 16 .......Bravo Dane !!
- inele ceva mai "destepte " - un picut de Fuji KL
http://www.youtube.com/watch?v=g39t1ZIamCg
http://www.youtube.com/watch?v=sYzmg0MURkc
- mai rigida pe jumatate si ceva mai moale pe varf .
- 420 g .
- mandrina Fuji de 20.
- pret 400 lei .
O parere asa mai directa , de balta : MTX16 este o lanseta ceva mai placuta ca prezentare care totusi ascunde "rautate" in privinta aruncarilor . Cu aceasta se apropie de MTX 14 . Totusi cred , inainte de orice test , ca nu o ajunge. Vom vedea .
- Dan Mitranescu
- Partener
Si firul chiar daca pentru mine nu a contat niciodata eticheta :
( cum spuneam de la 0,16 la 0,25 )
( cum spuneam de la 0,16 la 0,25 )
- Dan Mitranescu
- Partener
Sa nu uit de "asteptarea cea mare " :
Cel mai scump carbon : 65g la 129 lei .
P.S. numai varianta pentru bile de 20.