Acum in stoc noul model de rod pod din inox masiv de la Hakuyo.
http://danmitranescu.ro/108-1054/ROD-PO ... O-INOX.php
-Lungime desfacut: 136 cm
-Lungime buzz bar: 70 cm ( 23 cm intre posturi )
-Lungime de transport: 93 cm
-Greutate: 7,8 kg
-Are husa de transport captusita si foarte solida.
-Garantie 3 ani.
Pret 880 lei .
Poza preluata de la fabrica :
NOUL ROD POD HAKUYO - INOX MASIV
- Dan Mitranescu
- Partener
NOUL ROD POD HAKUYO - INOX MASIV
Ultima oară modificat 28 Mar 2013, 02:36 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.
- Dan Mitranescu
- Partener
Re: NOUL ROD POD HAKUYO - INOX MASIV
Zilele urmatoare am sa ii fac si cateva poze " la lucru" la Cupa Primaverii MV2 .
Cine doreste sa il vada poate sa vina la concurs .
P.S. O prima impresie intr-un singur cuvant : Beton !
Cine doreste sa il vada poate sa vina la concurs .
P.S. O prima impresie intr-un singur cuvant : Beton !
- Bogdan Melu
- carpZone team
Salut Dan,
Poti sa dai mai multe detalii ca de exemplu:
-cat de mult se lungesc picioarele din fata
-vine cu unul sau daou randuri de picheti fata
-imbinarile unde picioarle se prind de barele rod podului sunt din plastic sau din inox vopsit in negru?
- 23cm intre posturi pare o distanta suficienta,insa este ok in cazul de fata pentru o echipare cu mulinete mari de tip BBLC?
- cu picthetii fata care vin in dotarea stadard se poate pescui cu lansetele "la verticala"?
-ce grad de modularitate ofera?
Asa din poza pare solid,insa evident ca trebuie vazut "pe viu" pentru a avea o impresie corecta.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri?
-imbinarile unde picioarle se prind de barele rod podului sunt din plastic sau din inox vopsit in negru?
- 23cm intre posturi pare o distanta suficienta,insa este ok in cazul de fata pentru o echipare cu mulinete mari de tip BBLC?
- cu picthetii fata care vin in dotarea stadard se poate pescui cu lansetele "la verticala"?
Asa din poza pare solid,insa evident ca trebuie vazut "pe viu" pentru a avea o impresie corecta.
C.S. CARP ZONE
asteptam detalii despre acest rodpod, dar mi se pare foarte scump... si foarte greu..
Critic echilibrat
- Dan Mitranescu
- Partener
Bogdan, acum plec la concurs pe Moara . Cand ma intorc am sa pot spune mult mai exact parerile.Bogdan Melu scrie:Salut Dan,
Deocamdata :
-nu are plastic sau fier .
-piesele unde se prind picioarele sunt din dural masiv.
-distanta intre posturi de 23 de cm este mai mult decat permisiva chiar si pentru BBLC-uri
-nu poate sa ajunga din reglaje intr-un unghi mai mare de 45 de grade cu solul .
-trei grade de fixare a picioarelor .
-garantez ca este foarte solid ! ( macar la fiare sa ma pricep si eu )
Mai multe cand ma intorc .
- Dan Mitranescu
- Partener
Daca faci comparatie cu alte rod-pod-uri este scump . Am si eu din acelea : 3 kg si 300 lei.osc1or scrie:asteptam detalii despre acest rodpod, dar mi se pare foarte scump... si foarte greu..
Daca insa faci comparatie cu unul identic ai sa vezi ca este aproape la jumatate de pret .
Greutate la un rod pod inseamna componente pline , rigide , fara plastic . Astfel se obtine rigiditate , durabilitate si fixare buna pe sol . Nu ai cum altfel .
P.S. A venit si un model pana in 300 lei , numai aluminiu , usor . Pozele si caracteristicile la acesta vor fi puse de la magazin poate chiar astazi.
- Bogdan Melu
- carpZone team
Bogdan, acum plec la concurs pe Moara . Cand ma intorc am sa pot spune mult mai exact parerile.
Deocamdata :
-distanta intre posturi de 23 de cm este mai mult decat permisiva chiar si pentru BBLC-uri
-nu poate sa ajunga din reglaje intr-un unghi mai mare de 45 de grade cu solul .
Mai multe cand ma intorc .[/quote]
Multumesc inca o data pentru raspunsuri.
Fir intins pe Moara si poate fac si eu un drum pana acolo sa vad atat rod-pod-ul cat si pe tine "la lucru"!
Deocamdata :
Mai multe cand ma intorc .[/quote]
Multumesc inca o data pentru raspunsuri.
Fir intins pe Moara si poate fac si eu un drum pana acolo sa vad atat rod-pod-ul cat si pe tine "la lucru"!
C.S. CARP ZONE