Saibe si ulei Shimano
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Saibe si ulei Shimano
Cumpar saibe de reglaj inaltime tamburi pentru Shimano Biomaster XTB 8000, si ulei Shimano.
Re: Saibe si ulei Shimano
Cu saibele am rezolvat. Ulei are cineva?
Re: Saibe si ulei Shimano
Sa va scriu cum am rezolvat, saibe si ulei nu am gasit la nimeni si pe nicaieri:
1. Am gasit un atelier mecanic (Scularie), am dus modelul de saiba si i-am zis sa imi faca 4 saibe identice ca forma si de grosimi diferite: 0,25mm; 0,3mm; 0,4mm; 0,5mm. Bineinteles ca mi le-a facut din INOX ca sa nu rugineasca.
2. Ulei am gasit la un magazin de chimice, am cumparat ulei pentru mecanisme fine - 3,5 ron 50 ml.
Se poate inchide, multumesc pentru gazduire!
1. Am gasit un atelier mecanic (Scularie), am dus modelul de saiba si i-am zis sa imi faca 4 saibe identice ca forma si de grosimi diferite: 0,25mm; 0,3mm; 0,4mm; 0,5mm. Bineinteles ca mi le-a facut din INOX ca sa nu rugineasca.
2. Ulei am gasit la un magazin de chimice, am cumparat ulei pentru mecanisme fine - 3,5 ron 50 ml.
Se poate inchide, multumesc pentru gazduire!