okuma pl
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: okuma pl
salut ,
daca te intereseaza am o mulineta okuma cu 43 lei cu tambur de rezerva si un tambur cu fir de 0.5 tudorabr@yahoo.com
daca te intereseaza am o mulineta okuma cu 43 lei cu tambur de rezerva si un tambur cu fir de 0.5 tudorabr@yahoo.com
tudorabr scrie:salut ,
powerline la 43 de lei? poate doar tamburu.
De grafit.elby_82 scrie:tudorabr scrie:salut ,
powerline la 43 de lei? poate doar tamburu.
Nu a inteles modelul. PL860 costa de 6 ori mai mult. Trebui sa-l intelegem e un junior de 12 ani.
Tel0762.865.274
Lary era o sugestie si nu cred ca merit sa fiu tratat asa pt ca am doar 12 ani , cred ca pescuiesc mai bine decat uni de pe acest forum si nu am pretentia ca sunt cel mai bun
AI PMtudorabr scrie:Lary era o sugestie si nu cred ca merit sa fiu tratat asa pt ca am doar 12 ani , cred ca pescuiesc mai bine decat uni de pe acest forum si nu am pretentia ca sunt cel mai bun
Tel0762.865.274
Dau eu una 660 noua,200 roni.
Scuze-860 evidenttuby 68 scrie:Dau eu una 660 noua,200 roni.
am rezolvat.multumesc
topicul se poate inchide
topicul se poate inchide