3,25-3,5 lb
3,9 metri
astept ofertele dvs aici
cumpar set 4 lansete
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: cumpar set 4 lansete
Salut prietene !
Am 5 bucati Baracuda Mustang, 3,90, 3,5 lb stare impecabila,folosite la 2 iesiri scurte- 5 ore-pentru teste.
1 bucata Shimano Alivio, 3,90, 3 lb noua, nefolosita.
1 bucata Baracuda Mustang 3,60, 3,5 lb, o folosesc ca spod - 150 lei
Baracudele de 3,90, 200 lei / buc, Shimano 190 lei.
De asemenea, in caz ca te intereseaza, saltea primire - Senzor, saci pastrare crap, monturi, diverse, totul nou.
Negociem daca iei mai multe, te rog raspuns MP.
Fir intins !
Am 5 bucati Baracuda Mustang, 3,90, 3,5 lb stare impecabila,folosite la 2 iesiri scurte- 5 ore-pentru teste.
1 bucata Shimano Alivio, 3,90, 3 lb noua, nefolosita.
1 bucata Baracuda Mustang 3,60, 3,5 lb, o folosesc ca spod - 150 lei
Baracudele de 3,90, 200 lei / buc, Shimano 190 lei.
De asemenea, in caz ca te intereseaza, saltea primire - Senzor, saci pastrare crap, monturi, diverse, totul nou.
Negociem daca iei mai multe, te rog raspuns MP.
Fir intins !
ET SI OMNES, SED NON EGO
- al crapone
- senior
Salut,
Daca vrei ceva mai de calitate, am 4 bucati Pro Logic Tournament de 3,9 m si 3,5 lb. Folosite la citeva iesiri, in stare perfecta. Se spune ca sint cele mai bune lansete de pe piata in gama lor de pret. Echipate cu mandrina Fuji DPS 20 si inele SiC lite. Subtiri si puternice, foarte frumoase (au o culoare kaki-oliv). Vreau sa le dau pentru ca string bani pentru un set de Century FoCal System, altfel as ramine la ele, sint excelente. In cazul in care te intereseaza, da-mi un mesaj privat. Pret: 2000 lei pe toate 4 (pretul de magazin este 610 lei / bucata).
Iata un link catre pagina de prezentare a importatorului:
http://bigfish.ro/produse/prologic-tournament-carp.html
Multumesc!
Daca vrei ceva mai de calitate, am 4 bucati Pro Logic Tournament de 3,9 m si 3,5 lb. Folosite la citeva iesiri, in stare perfecta. Se spune ca sint cele mai bune lansete de pe piata in gama lor de pret. Echipate cu mandrina Fuji DPS 20 si inele SiC lite. Subtiri si puternice, foarte frumoase (au o culoare kaki-oliv). Vreau sa le dau pentru ca string bani pentru un set de Century FoCal System, altfel as ramine la ele, sint excelente. In cazul in care te intereseaza, da-mi un mesaj privat. Pret: 2000 lei pe toate 4 (pretul de magazin este 610 lei / bucata).
Iata un link catre pagina de prezentare a importatorului:
http://bigfish.ro/produse/prologic-tournament-carp.html
Multumesc!
- bujor marius
- senior
am eu trei spro strategy...si daca o vrei si pe a patra mai am un senzor club....
la 10 milioane..gasesc 4 club-uri...
chiar vreau 4 la fel
chiar vreau 4 la fel
se poate inchide, multumesc