CUMPAR SENZORI ATASABILI PE LANSETA

nu va inghesuiti ca spargeti geamul

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
shopy
Veteran
Veteran

Re: CUMPAR SENZORI ATASABILI PE LANSETA

Mesaj de shopy » 16 Feb 2012, 18:39

Nikol scrie:Salut !!! Dupa cum e specificat si in titlu ,eu fiind un pescar de dunare,doresc sa cumpar senzori care se aplica pe lanseta , daca ma poate ajuta cineva ,a-ş dori sa fie si cu staţie;Nici nu stiu daca exista .Si nici fonduri prea mari nu am!Sa fie si buni...etc stiti Dv-stra si buni si ieftini ...!!
Rog seriozitate. Stima !!!!
Tati, la Dunare cu rod-pod si senzori ne cam rad curcile! Cum vrei sa dai cu senzori, fie ei si pe lansete, daca curentul trage intr-una de fire? O sa-ti bipaie aia incontinuu, mai ales ca or sa fie si ieftini, deci da si alarme false, de nu-ti mai trebe pescuit! Inca ceva: senzorii aratati mai sus, functioneaza toti pe baza de trecerea firului peste o rotita, etc, dar ce faci daca dai in agatatura, unde franele trebuie stranse maxim, sa nu ia crapu' sau somnu' nici 1 cm de fir, ca altfel buturuga scrie pe montura ta? Iti trebuie unii mici, care sa functioneze atunci cand se apleaca lanseta, nu atunci cand pestele trage fir! Am vazut asa ceva pe un site italian parca, erau vreo 80 ron in banii nostri, daca retin bine! <:-P

Nikol
utilizator
utilizator

Mesaj de Nikol » 17 Feb 2012, 20:27

Salut tuturor!!!
- " shopy " : ma poti ajuta cu situl cel italian,niste poze ceva,sau un sfat cum as putea sa le achizitionez;multumesc!!
- Daca a folosit cineva modelul de suport recomandat de " gazaru" sau chiar are si doreste sa vanda ,sau ma poate ajuta cu sfaturi in privinta lor ,daca merg folositi si la alte tipuri de lansete decat cele pt crap 3,6 m , 3,9m gen gemina 2,10- 2,40 m;
- Pentru cei ce nu stiu,la Dunare se pescuieste cu frana mai stransa dar nu la maxim ,ca altfel rupe sau iti ia lanseta de pe mal,si apropo nici nu poti sta cu lansetele gramada pe rodpod,trbuie sa te rasfiri putin;doresc sa achizitionez unul din aceste modele pentru ca am ramas fara 2 lansete ,dar doresc ceva cu statie;
Rog seriozitate,Stima!!!

shopy
Veteran
Veteran

Mesaj de shopy » 17 Feb 2012, 20:31

Nikol scrie:Salut tuturor!!!
- " shopy " : ma poti ajuta cu situl cel italian,niste poze ceva,sau un sfat cum as putea sa le achizitionez
ce pot sa-ti spun sigur e ca inca nu sunt pe piata unele de pus pe bat, deci pentru rauri, cu statie!

gazaru
Veteran
Veteran

Mesaj de gazaru » 17 Feb 2012, 22:02

Nikol scrie:Salut tuturor!!!
- " shopy " : ma poti ajuta cu situl cel italian,niste poze ceva,sau un sfat cum as putea sa le achizitionez;multumesc!!
- Daca a folosit cineva modelul de suport recomandat de " gazaru" sau chiar are si doreste sa vanda ,sau ma poate ajuta cu sfaturi in privinta lor ,daca merg folositi si la alte tipuri de lansete decat cele pt crap 3,6 m , 3,9m gen gemina 2,10- 2,40 m;
- Pentru cei ce nu stiu,la Dunare se pescuieste cu frana mai stransa dar nu la maxim ,ca altfel rupe sau iti ia lanseta de pe mal,si apropo nici nu poti sta cu lansetele gramada pe rodpod,trbuie sa te rasfiri putin;doresc sa achizitionez unul din aceste modele pentru ca am ramas fara 2 lansete ,dar doresc ceva cu statie;
Rog seriozitate,Stima!!!
Nu am de vanzare, am vazut acest sistem la pvtv. Erau niste "neni" ce pescuiau la somn.
Eu pe dunare folosesc picheti inalti si montez senzori pe ei, las frana putin libera sa nu plece lanseta.
Imagine

Geanytto
utilizator
utilizator

Mesaj de Geanytto » 17 Feb 2012, 22:27

Uite aici ceva ieftin si bun ma rog destul de bun la cat de ieftin e. Exact ce ai nevoie ;)
Fişiere ataşate
ind 1.jpg
ind 1.jpg (4.83 KiB) Vizualizat de 847 ori
ind 2.jpg
ind 2.jpg (5.28 KiB) Vizualizat de 847 ori

Geanytto
utilizator
utilizator

Mesaj de Geanytto » 17 Feb 2012, 22:30

Numai ca aparatele astea cam putin senzori au. E treaba de mecanica pura

Scrie răspuns