Tati, la Dunare cu rod-pod si senzori ne cam rad curcile! Cum vrei sa dai cu senzori, fie ei si pe lansete, daca curentul trage intr-una de fire? O sa-ti bipaie aia incontinuu, mai ales ca or sa fie si ieftini, deci da si alarme false, de nu-ti mai trebe pescuit! Inca ceva: senzorii aratati mai sus, functioneaza toti pe baza de trecerea firului peste o rotita, etc, dar ce faci daca dai in agatatura, unde franele trebuie stranse maxim, sa nu ia crapu' sau somnu' nici 1 cm de fir, ca altfel buturuga scrie pe montura ta? Iti trebuie unii mici, care sa functioneze atunci cand se apleaca lanseta, nu atunci cand pestele trage fir! Am vazut asa ceva pe un site italian parca, erau vreo 80 ron in banii nostri, daca retin bine!Nikol scrie:Salut !!! Dupa cum e specificat si in titlu ,eu fiind un pescar de dunare,doresc sa cumpar senzori care se aplica pe lanseta , daca ma poate ajuta cineva ,a-ş dori sa fie si cu staţie;Nici nu stiu daca exista .Si nici fonduri prea mari nu am!Sa fie si buni...etc stiti Dv-stra si buni si ieftini ...!!
Rog seriozitate. Stima !!!!
![party <:-P](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/36.gif)