Contact pe MP sau la 0731839488 sau 0766622245.
![waiting :-w](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/45.gif)
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Salut domnuleNeamtul scrie:Da,e putin mai ieftin dar nu e aceeasi calitate.Infinity e facut dintr-un aliaj mai bun.Am citit pe un forum din Germania dspre cateva rod pod-uri X2 ruginite.
Tavi stii cumva ce lungime are, daca se extinde, si distanta intre posturi, ca nu am gasit detalii?Tavi2 scrie:De ce nu iei Alcatraz X2 4 pozitii inox?!
Este absolut identic cu Daiwa Infinity inox si nou este mai ieftin decat se cere in general pe un un Daiwa SH.![]()
Ai un mp de la mine.
Octavian
Multumesc multTavi2 scrie:Lungime maxima intre buzzbari 140cm; intre posturi nu stiu exact, dar 4 BBRLC-uri intra lejer (am vazut pe balta)
Octavian
Distanta dintre buzzbar-i cu rod-pod-ul deschis la maximum este de 1540mm.stefan_kwr scrie:Tavi stii cumva ce lungime are, daca se extinde, si distanta intre posturi, ca nu am gasit detalii?Tavi2 scrie:De ce nu iei Alcatraz X2 4 pozitii inox?!
Este absolut identic cu Daiwa Infinity inox si nou este mai ieftin decat se cere in general pe un un Daiwa SH.![]()
Ai un mp de la mine.
Octavian
Ar trebui sa caut vreo 2 ore sa gasesc pagina unde vorbeau de aceasta problema dar mi-am mai adus aminte ca era vorba de X2 Calibur.Tavi2 scrie:Salut domnuleNeamtul scrie:Da,e putin mai ieftin dar nu e aceeasi calitate.Infinity e facut dintr-un aliaj mai bun.Am citit pe un forum din Germania dspre cateva rod pod-uri X2 ruginite.
Da-mi si mie te rog link-ul ala ca sunt curios, nu de alta dar vreau sa-mi iau un X2 Alcatraz ...In mod normal, daca este inox nu are cum sa rugineasca decat in contact cu apa sarata, si asta numai in anumite conditii de concentratie a sarii, indiferent de calitatea inoxului.
Fa un bine unui om batran...
Merci
Octavian
Dl Popescu are dreptate cu 1540mm intre buzzbari - am facut eu confuzie.ionutpopescu24 scrie:[Distanta dintre buzzbar-i cu rod-pod-ul deschis la maximum este de 1540mm.
Distanta intre posturi cam 18 -18,5 cm.