cumpar LADA IZOTERMA-
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
cumpar LADA IZOTERMA-
Cumpar lada izoterma peste 50 L sau mai mare, dar pana in 100L.
- al crapone
- senior
Re: cumpar LADA IZOTERMA-
Salut,
Un prieten avea de vinzare lada aia mare de la Coleman, in jur de 90 l, care tine gheata 5-6 zile. Era folosita de 2-3 ori, arata impecabil. Daca vrei, il intreb si-ti spun aici daca o mai are si la ce pret.
Un prieten avea de vinzare lada aia mare de la Coleman, in jur de 90 l, care tine gheata 5-6 zile. Era folosita de 2-3 ori, arata impecabil. Daca vrei, il intreb si-ti spun aici daca o mai are si la ce pret.
cat de repede poti tu, astept un raspuns!!!!!!!!!
Multumesc!
Multumesc!
iesi mai ieftin ducandu-te la un magazin de materiale de constructii , cumperi un bax polistiren extrudat de 3mm ,o rola de banda adeziva argintie si un tub de silicon pt polistiren ,si-ti asamblezi singur lada frigorifica . eu asa am procedat si lada pe care am facut-o m-a costat 200 lei ,tine gheata si temperatura mica si 3 zile ,siiiiiiiiiiii sincer e mai buna decat cea cumparata de soacramea cu 400 lei .