WCC
Moderator: florentiniuga
WCC
Stie cineva ce fac baietii nostrii??? :roll:
Re: WCC
eu stiu doar ca in 01.09.2008 s-a prins un peste-Dave Lane & Paul Forward postul 13 sectiunea Jetfish-5kg750.
crap.ro
S-au prins 5 pana au postat ei ,in prima zi...
...Up to this point there is a total of five fish caught, all from different sections. Here are the pegs, sections and weights for the fish caught.............peg #9 - INDYLINE - 22.3 kg / 49.02 lbs..............peg #7 - COTSWOLD BAIT - 17.6 kg / 38.13 lbs............peg #15 - PESCALIS - 15.5 kg / 34.02 lbs..............peg #13 - JETFISH section (Dave Lane from JRC)- 5.75 kg / 12.12 lbs (castiga premiul Cipro ptr. primul peste capturat)...........peg #3 - CARPS CABIN - 4.8 kg / 10.08 lbs.....THE ANGLERS WILL BE DISPLAYED ON THE LEADER BOARD TOMORROW MORNING..News Time - 12:40 am (France ces-time)
...Up to this point there is a total of five fish caught, all from different sections. Here are the pegs, sections and weights for the fish caught.............peg #9 - INDYLINE - 22.3 kg / 49.02 lbs..............peg #7 - COTSWOLD BAIT - 17.6 kg / 38.13 lbs............peg #15 - PESCALIS - 15.5 kg / 34.02 lbs..............peg #13 - JETFISH section (Dave Lane from JRC)- 5.75 kg / 12.12 lbs (castiga premiul Cipro ptr. primul peste capturat)...........peg #3 - CARPS CABIN - 4.8 kg / 10.08 lbs.....THE ANGLERS WILL BE DISPLAYED ON THE LEADER BOARD TOMORROW MORNING..News Time - 12:40 am (France ces-time)
Il citez pe Victorash (F&H Chanel)
"vlad parfene...1 de vreo 14..."
"vlad parfene...1 de vreo 14..."
Am fost la Tancabesti si mi-a spus Nicu Parfene ca Vlad a luat unu de 17.
@ricardino, te mananca?
@ricardino, te mananca?
- iulian petre
- Veteran
da o sa sun maine sa vad ce fac.....astazi erau pe "val"
Dupa cintarul de azi dimineata , Vlad Parfenie si Lucian Mircescu sint pe locul 4 cu 3 pesti in greutate de 46,36 kg. echipa Victor Oana - George Tite au un peste de 7,73 kg. Timpul este oribil 11-12 c. cu ploaia care cade aproape incontinu .
- iulian petre
- Veteran
http://www.dailymotion.com/related/x6mu ... s?from=rss
vizionare placuta ....COSMINE stiu ca nu am voie sa dau alte pagini ...dar e CARP ZONE ..IN ACTIUNE... astept sa-mi trimiti "salariul "...ca am cautat....
vizionare placuta ....COSMINE stiu ca nu am voie sa dau alte pagini ...dar e CARP ZONE ..IN ACTIUNE... astept sa-mi trimiti "salariul "...ca am cautat....
Ultima oară modificat 04 Sep 2008, 15:34 de către iulian petre, modificat 1 dată în total.
- iulian petre
- Veteran
vali003 scrie:Multumim Iuliane , ar fi superb sa vina baietii nostrii in primii trei , fire cit mai intinse .
sti am mai multe pagini ....in diferite limbi ..dar nu vreau sa raman fara cont... ...sa-mi dea COSMIN "unda verde"..
de ce nu faceti un buletin informativ in fiecare zi? . sa aflam si noi ?
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
http://theonlinekeepsack.com/Tournament ... _Third.asp asta pentru cine este interesat ,aveti aici clasarile si cintarele zilnice .
- Madalin Dirla
- Veteran
Pe George nu l-am vazut ............nu este si el aici??? Fir intis baietilor si ii asteptam cu aurul acasa!!!