WCC 2011 La Madine
Moderator: florentiniuga
Re: WCC 2011 La Madine
Ma gandesc la echipa Romaniei,sau nu e pe echipe ci individual ?
Nu e nici o echipa nationala...echipele concureaza in nume propriu !mausse26 scrie:Ma gandesc la echipa Romaniei,sau nu e pe echipe ci individual ?
L.E.
Ce vezi in tabelul cu rezultatele ca e trecut la rubrica Team Name este legat de faptul ca trei echipe de cate 2 pescari pot forma un Team care poate reprezenta o tara sau o firma si poate concura impotriva altor Team-uri ptr. un anumit premiu ! Se plateste o taxa suplimentara ptr. un Team ! Castiga Team-ul care cantitatea cea mai mare de peste prinsa, prin insumarea cantitatilor de la cele 3 echipe !
Merci Gor,acum m-ai destupat si pe mine.
- cristian505ro
- Veteran
George nota 10 ! ca in totdeauna !gor965 scrie:Capturile validate astazi
Sincer impresionat de rezultatul baietilor nostrii : Paraschiv-Capitanu(imi pare rau de incident, dar pustiul se va razbuna curand pe malul apei), tata Nitu-Gabi Popa-Buhac, dar si de Tutankamonii : Tim Paisley-Lee Jackson ! WCC ramane o incercare a Lorzilor!
Cristian Bebesel
Per ansamblu zic eu ca Tata Nitu are cel mai spectaculos rezultat de pe balta, cu cei 5 crapi trecuti toti de 20 de kg !
p.s.
O chestie amuzanta ...stau bulgarii de 2 zile si incearca sa descopere cu ce dadeau romanii de pe PVTV16, la lanseta numarul 2 !...au ajuns la concluzia, prin deductie, ca e vorba de alune tigrate de la Carping...ptr. ca pe lista sunt 2 bile de la senzor si ar trebui sa fie si 2 de la carping !

p.s.
O chestie amuzanta ...stau bulgarii de 2 zile si incearca sa descopere cu ce dadeau romanii de pe PVTV16, la lanseta numarul 2 !...au ajuns la concluzia, prin deductie, ca e vorba de alune tigrate de la Carping...ptr. ca pe lista sunt 2 bile de la senzor si ar trebui sa fie si 2 de la carping !

- georgemarian
- Veteran
Eu sunt curios daca a mai avut cineva vreodata asa medie la pesti?
mi se pare incredibil:D

Se pare ca nu,am inteles ca pentru asta vor primi chiar un premiu special.georgemarian scrie:Eu sunt curios daca a mai avut cineva vreodata asa medie la pesti?mi se pare incredibil:D
- georgemarian
- Veteran
Chiar la asta ma gandeam ca ar fi frumos sa primeasca si un premiu pt asta:D
Rezultate finale :
Felicitari Tata Nitu -Gabriel Popa-Costica Buhac , ptr. locul 3 la general !

Felicitari Tata Nitu -Gabriel Popa-Costica Buhac , ptr. locul 3 la general !

- georgemarian
- Veteran
Felicitari,pescar adevarat!

Ce premi or fi fost

Ce premi or fi fost

Felicitari Tati,parinte si nea Costica!Va asteptam cu bine acasa,drum bun!
http://www.worldcarpclassic.com/static/ ... rize-tablegeorgemarian scrie: Ce premi or fi fost
- georgemarian
- Veteran
Multumesc mult,Respect! 

Premii de bun simt,important e palmaresul!georgemarian scrie:Felicitari,pescar adevarat!![]()
Ce premi or fi fost