In luna Mai nu se poate, sunt 2 etape de CN, asa ca cel mai bine ar fi la inceputul lunii august.hotzescu scrie:Si eu sunt interesat! In luna mai ar fi ideal.
Toate cele bune!
In curand vom posta detalii despre acest concurs.
Moderator: florentiniuga
In luna Mai nu se poate, sunt 2 etape de CN, asa ca cel mai bine ar fi la inceputul lunii august.hotzescu scrie:Si eu sunt interesat! In luna mai ar fi ideal.
Toate cele bune!
Avem si o doamna impatimita pe-aiciadda scrie:Eu propun sa consultati si fetele...asa...de control
Poate vrem sa facem un campionat feminin:D La care voi sa fiti runneri
E chiar consoarta celui care a initiat topicul !stefan_kwr scrie:Avem si o doamna impatimita pe-aiciadda scrie:Eu propun sa consultati si fetele...asa...de control
Poate vrem sa facem un campionat feminin:D La care voi sa fiti runneri
Trebuie mentionat pentru adevarul istoric ca aceasta initiativa mi-a fost sugerata de o organizare similara a lui Mosharu de anul trecut care a fost o reusita. In concluzie, doresc sa ducem mai departe aceasta buna idee daca se poate perfectionad-o si dezvoltand-o. Ne bucura si ne onoreaza anuntata prezenta a lui Mosharu la acest concurs.mosharu scrie:Misto initiativa. Ma bag si eu cu soatza
Poate luati in calcul Greaca ca pista de concurs. In niciun caz Darvariul ca ne luam bataie rau de tot