Reportaj Tancabesti !!
Moderator: florentiniuga
- dan _city_center
- senior
Reportaj Tancabesti !!
Astazi 4 octombrie, la observatorul de la Antena 1, ora 19, reportaj de la Tancabesti cu driluri si capturi senzationale .
Interviuri incendiare !!!
Interviuri incendiare !!!
Baricada Carp Club
- dan _city_center
- senior
- mario_kempes10
- senior
Re: Reportaj Tancabesti !!
Eu am urmarit Antena 1 si nu am vazut nici un reportaj despre Tancabesti. Mi-a scapat mie sau a fost pe alt program ?
"TAURUS CARP TEAM"
- Alexandru Mihai
- Veteran
Daneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee te-au platit astia de la A1 sa ne pui sa ne uitam degeaba???????????
ps: sa iti cada relantiul in baie...ca ne-ai pus sa ne uitam la stiri in loc sa vb cu sotiile, amantele, gagicile...
ps: sa iti cada relantiul in baie...ca ne-ai pus sa ne uitam la stiri in loc sa vb cu sotiile, amantele, gagicile...
A fost o preluare la "balaceala" si caterinca de pe xxx....cu umblatul la apa la concursul " spomb " mania !Alexandru Mihai scrie:Daneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee te-au platit astia de la A1 sa ne pui sa ne uitam degeaba???????????
- Madalin Dirla
- Veteran
ps: sa iti cada relantiul in baie...ca ne-ai pus sa ne uitam la stiri in loc sa vb cu sotiile, amantele, gagicile...[/quote]
............................in baia de ulei si sa-l scoti cu o sarma pe la joja
............................in baia de ulei si sa-l scoti cu o sarma pe la joja
- dan _city_center
- senior
Ne cerem scuze ca v-am facut sa pierdeti timpul in fatatelevizorului, toata lumea a fost pacalita.
Vlad Parfene a fost anuntat de catre realizatorii reportajului ca din cauza stirii de ultima ora despre moartea mamei presedintelui, reportajul cu privire la lacul Tancabesti va fi reprogramat pentru difuzare , cel mai probabil pentru Observatorul de maine de la ora 19.
Va vom tine "la curent" cu desfasurarea evenimentelor!
Vlad Parfene a fost anuntat de catre realizatorii reportajului ca din cauza stirii de ultima ora despre moartea mamei presedintelui, reportajul cu privire la lacul Tancabesti va fi reprogramat pentru difuzare , cel mai probabil pentru Observatorul de maine de la ora 19.
Va vom tine "la curent" cu desfasurarea evenimentelor!
Baricada Carp Club
- stefan_kwr
- Veteran
Sa speram ca asa va fi, ca la observator nu prea ma uit, de obicei urmaresc stirile de la 19 pe pro tv
- Alexandru Mihai
- Veteran
ole ole ole am devenit fan stirile Antena 1 de la ora 19...Daneee...
Stati ca n-au terminat cu mama presedintelui Nu va uitati nici maine ca e inmormantarea. D-zeu s-o ierte!
I Fish. Therefore I am.
- Alexandru Mihai
- Veteran
sunt cuminte m-am uitat si la publicitate...daneeeeeeeeeeeeeeeee
- stefan_kwr
- Veteran
Mda... am c-am stat degeaba pe antena 1, poate dau acum la sport, ca doar si pescuitul e un sport...Si pentru A1
extraordinar !!!!! ma uit pe un grafic de audienta si se pare ca s-a triplat audienta la antena 1 si ieri si azi ,intre orele 19 -20,30 . are oare cineva vreun perteneriat ??????????????????