Moderator: florentiniuga
Scuzevictorash scrie:Multumesc pentru aprecieri Dan. Sper ca premiile v-au placut si vor fi utile in continuare.
vezi ca e hodorog nu hodorogea...ca daca era hodorogea eram departe
Dupa Boiliesmania, in mod sigur va fi publica.MDI scrie:dl. IUGA poate imi dati si mie retzeta succesului ...........de pe 17-19 oct sunt la concurs la Peris........Multumesc anticipat!
felicitari !!
Victorash,Florentin in urma cu o saptamana a testat niste bile la Tancabesti si a vazut ce pot face.In timpul concursului noi am pescuit cu monturi -in line- si bile tari, Florentin a dat si la alte standuri bilele cu care noi am pescuit.Cheia sucesuluivictorash scrie:florentin/dan , fratii cipcigan si cei care au mai dat peste pestele mare ..as vrea sa postati monturile folosite in concursul de la Peris si tipul de boilies ( solubil, tare, pop-up )...sa vedem daca acestea au influentat selectia...stiu ca florentin/dan nu au luat peste mai mic de 8 kg ..ma insel?..
la noi ( stand 7) cel de 19 a venit la un boilies tare deshidratat de 22 cu pop-up de 16 , montura helicopter la 30 cm, forfac simplu 20 cm, carlig de 4 fox seria 2, la 15 m de patul de bile. La aceeasi montura/boilies a intrat si cel de 14,3 ajutat de un sirag de 3 bile de 18 pe fir solubil, la 5 m de patul de bile. De asemenea, am avut cel putin 10 buc intre 7 si 9,7 kg la aceeasi montura dar din patul de bile, concluzia mea a fost ca nu montura a contat ci distanta intre ea si patul de bile.
la voi?
Dl. Iuga am trecut su eu sambata pe la ora 16-17 si v-am salutat din mers.........sincer am vrut sa ma opresc dar erau deja multi pescari pe langa dv. si am zis sa nu deranjez...............dar la Tancabesti ma voi opri sa va strang mana personal! FIR INTINS CA MAI SUNT 12 ORE PANA INCEPE CONCURSUL!!!florentiniuga scrie:Dupa Boiliesmania, in mod sigur va fi publica.MDI scrie:dl. IUGA poate imi dati si mie retzeta succesului ...........de pe 17-19 oct sunt la concurs la Peris........Multumesc anticipat!
felicitari !!
Multumesc tuturor celor care ne-au felicitat, precum si organizatorilor si gazdei. Intr-adevar caracteristica acestui concurs a fost spiritul de prietenie si fair-play intre echipe. Desigur ca aprecierile le fac din postura de castigator si in acest caz totul pare roz dar de data asta, chiar nu am observat altceva. Am reusit in sfarsit sa cunosc cativa prieteni de pe forum, carora le stiam doar nick-ul si mi-a facut placere sa fim vizitati de atat de multa lume. Va astept si in continuare la Tancabesti la Boiliesmania, de miercuri pana duminica.
Victorash,Florentin in urma cu o saptamana a testat niste bile la Tancabesti si a vazut ce pot face.In timpul concursului noi am pescuit cu monturi -in line- si bile tari, Florentin a dat si la alte standuri bilele cu care noi am pescuit.Cheia sucesuluivictorash scrie: