Memorial " GABI NEAMTU" 4-6 IUNIE 2010
Moderator: florentiniuga
Re: Memorial " GABI NEAMTU" 4-6 IUNIE 2010
diploma de onor şi statuia de rigoare... haideţi repede că poate se grăbeşte...dânsul a spus de la început : n-o să fie bine, vă zic eu sigur, şi acuma începe ca un copil care se bucură când altuia îi pică o nucă de cocos în cap : ţi-am spus eu ţi-am spus eu, vezi dacă nu m-ai ascultat ? atâtea comentarii pentru ce ? să las afinităţile ? faţă de cine ? faţă de unu din cei care a degerat cu noi noaptea aia pe baltă fără să vadă un peşte ? faţă de cel care a intrat în concurs cu cearcănele gata îngrăşate de alergătură ? haideţi domnule, mai lăsaţi-o domnia voastră cu miştocăreala, nu cred că sunteţi un al doilea lăpuşneanu să trebuiască să vă înghiţim toate subtilităţile astea interesante... vă dau un sfat de care sunt absolut sigur că o să ziceţi ori că nu vă interesează ori că nu sunt în măsură să vă dau sfaturi, şi anume : mergeţi domnule la pescuit. eu de fiecare dată mă întorc liniştit.
sănătate să vă dea Dumnezeu, şi nu numai !
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
Si eu ma intorc lisnitit, dar nu asa prostiteden scrie:diploma de onor şi statuia de rigoare... haideţi repede că poate se grăbeşte...dânsul a spus de la început : n-o să fie bine, vă zic eu sigur, şi acuma începe ca un copil care se bucură când altuia îi pică o nucă de cocos în cap : ţi-am spus eu ţi-am spus eu, vezi dacă nu m-ai ascultat ? atâtea comentarii pentru ce ? să las afinităţile ? faţă de cine ? faţă de unu din cei care a degerat cu noi noaptea aia pe baltă fără să vadă un peşte ? faţă de cel care a intrat în concurs cu cearcănele gata îngrăşate de alergătură ? haideţi domnule, mai lăsaţi-o domnia voastră cu miştocăreala, nu cred că sunteţi un al doilea lăpuşneanu să trebuiască să vă înghiţim toate subtilităţile astea interesante... vă dau un sfat de care sunt absolut sigur că o să ziceţi ori că nu vă interesează ori că nu sunt în măsură să vă dau sfaturi, şi anume : mergeţi domnule la pescuit. eu de fiecare dată mă întorc liniştit.
Partea benifica este ca se schimba balta. In acest caz (lasam acoliti deoparte) Pro Natura participa.
Unde participa, PRO-NATURA sa retras parca.Pro Natura scrie:Partea benifica este ca se schimba balta. In acest caz (lasam acoliti deoparte) Pro Natura participa.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
Te rog nu il mai baga in seama ca acest om nu merita decat dispret si ignoranta, el oricum nu va mai participa la nici un concurs organizat de mine in viatza lui. Daca era barbat lamurea problemele fata in fata cu mine locuieste la 30 m vis a vis de magazinul meu, dar "miselul" nu prinde curaj dacat cand ingurgiteaza cate ceva, cu alte cuvinte nu are sange in veioza omul.eden scrie:ce linişte era fără tine... chiar mă miram ce-ţi ia atâta...
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
ROG TOTI PARTICIPANTI SAPTAMANA ASTA SA ISI CONFIRME PREZENTA SI SA ISI TREACA NUMARUL DE PARTICIPANTI CU NUME COMPLETE SI SA IMI DEA PE PM NUMARUL DE TELEFON SA II POT CONTACTA.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
Team DDG paricipa / 3 persserban_31 scrie:ROG TOTI PARTICIPANTI SAPTAMANA ASTA SA ISI CONFIRME PREZENTA SI SA ISI TREACA NUMARUL DE PARTICIPANTI CU NUME COMPLETE SI SA IMI DEA PE PM NUMARUL DE TELEFON SA II POT CONTACTA.
ti-am dat pm.
Am primit merci. O sa atasez si cateva capturi de pe balta tinta.GabrielN scrie:Team DDG paricipa / 3 persserban_31 scrie:ROG TOTI PARTICIPANTI SAPTAMANA ASTA SA ISI CONFIRME PREZENTA SI SA ISI TREACA NUMARUL DE PARTICIPANTI CU NUME COMPLETE SI SA IMI DEA PE PM NUMARUL DE TELEFON SA II POT CONTACTA.
ti-am dat pm.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
- cristian505ro
- Veteran
Cristian Bebesel- particip singur deocamdata. Daca voi face echipa cu cineva iti confirm si restul numelor.
Cristian Bebesel
Aron Dan şi Nicolescu Mihai, ne băgăm... nr. îl ai pe privat...
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
- Alexandru Mihai
- Veteran
Vom fi acolo.
- alexemarius_uk
- senior
Alexe Marius si Romascanu Razvan nu vom lipsi.
- rosata sorin
- utilizator
Dream-team BLONDU' se baga !!!
Posibil sa schimbam un membru al echipei...
Posibil sa schimbam un membru al echipei...
Mugurel-Adrian Tanasa
CS CARP ZONE
CS CARP ZONE
Este hotarata balta?