Memorial " GABI NEAMTU" 4-6 IUNIE 2010
Moderator: florentiniuga
- florentiniuga
- Master Admin
Re: Memorial " GABI NEAMTU" 4-6 IUNIE 2010
Nu-mi dau seama, ca Florin tine mana pe cutie, e cumva noua bere "Green Lake"?
- cristian matei
- senior
- cristian matei
- senior
- cristian matei
- senior
- cristian matei
- senior
- cristian matei
- senior
- cristian matei
- senior
- cristian matei
- senior
- cristian matei
- senior
- cristian matei
- senior
- cristian matei
- senior
- cristian matei
- senior
sincere felicitari tuturor participantilor si lui Serban Ionescu.
Cristian Matei
- cristian505ro
- Veteran
Cred ca sunt in asentimentul tuturor ca acest concurs a fost o reusita. Regret ca nu l-am cunoscut personal pe Gabi Neamtu, care acum ne zambeste de undeva departe... Sper ca acest memorial sa se tina an de an intru cinstirea sa si a promovarii frumoasei atmosfere competitionale.
Felicit pe aceasta cale toti participantii si castigatorii.
Felicitari deosebite lui Serban care a dat dovada de stoicism si a incheiat foarte frumos acest prim memorial.
Nu in ultimul rand, un mare merit il are si Cristi Matei care a pus la dispozitie o noua si frumoasa pista de concurs, balta Solacolu, care va fii de mare viitor caci este pe maini bune !
Apreciez corectitudinea arbitrajului si a organizarii in general.
Ma bucur ca am avut ocazia sa-i cunosc personal pe baietii din Hunedoara si le transmit salutari pe aceasta cale. Formeaza o echipa foarte tare , bine sudata si sunt tare nostimi. Oameni de mare caracter.
Aceleasi aprecieri pozitive si pentru vecinii mei de la standul 1.
Si nu in ultimul rand salutari nene Iorgu si multumesc de vizita si poze !
Felicit pe aceasta cale toti participantii si castigatorii.
Felicitari deosebite lui Serban care a dat dovada de stoicism si a incheiat foarte frumos acest prim memorial.
Nu in ultimul rand, un mare merit il are si Cristi Matei care a pus la dispozitie o noua si frumoasa pista de concurs, balta Solacolu, care va fii de mare viitor caci este pe maini bune !
Apreciez corectitudinea arbitrajului si a organizarii in general.
Ma bucur ca am avut ocazia sa-i cunosc personal pe baietii din Hunedoara si le transmit salutari pe aceasta cale. Formeaza o echipa foarte tare , bine sudata si sunt tare nostimi. Oameni de mare caracter.
Aceleasi aprecieri pozitive si pentru vecinii mei de la standul 1.
Si nu in ultimul rand salutari nene Iorgu si multumesc de vizita si poze !
Cristian Bebesel
Am avut bucuria sa cunosc personal 90% din participantii la aceasta competitie, cu multi eram prieten , cu multi am devenit. Am luat pulsul la fata locului in ceea ce priveste desfasurarea concursului, pot face afirmatia cu mana pe inima ca, nu a existat nici cea mai mica umbra referitor la cerintele unei competitii de pescuit sportiv. Este un caz aparte cand Iorgu face aceste afirmatii, el fiind o fire foarte suspicioasa si zgarcita in calificative. Cine a castigat? Legea compensatiei universale a facut inca odata, daca mai era cazul, dreptate. Sunt sigur ca toti participantii, au ajuns la concluzia ca Hunedorenii, au fost repusi in drepturi (macar pentru cele doua deplasari in zona noastra). De asemenea trebuie sa-l felicitam pe ,,Solitarul'' concursului cu mentiunea ca daca avea un partener, cred ca urca pe podium. Va respect pe toti si sper ca ne mai intalnim.
p.s. Ma bucur pentru cel mai entuziasmant participant: ,,eden'' (Aron Dan), cu precizarea ca am mizat pe el si trebuia sa se mobilizeze mai mult pe ultimii metri (stie el ce vreau sa spun)
VA RESPECT PE TOTI
p.s. Ma bucur pentru cel mai entuziasmant participant: ,,eden'' (Aron Dan), cu precizarea ca am mizat pe el si trebuia sa se mobilizeze mai mult pe ultimii metri (stie el ce vreau sa spun)
VA RESPECT PE TOTI
Ocroteste natura, merita!
he he heeee, nene Iorgule... mulţumim cu toţii... mulţumim frumos, şi ce pot spune ? la următorul voi fi mai pregătit decât acum, şi dacă o să mai sui măcar o treaptă faţă de rezultatul actual, voi fi cu zâmbetul pe buze...
s-a simţit lipsa de experienţă atât a mea cât şi a partenerului de concurs în ceea ce priveşte nădirea de întreţinere precum şi a mobilizării în a doua zi a concursului... daaar, pe viitor ŞTIM... efortul trebuie susţinut, cât despre nadă... dacă nu-ţi rămâne înseamnă că nu ţi-a ajuns )))
Mulţumim tuturor şi ne vom mai întâlni cu siguranţă...
s-a simţit lipsa de experienţă atât a mea cât şi a partenerului de concurs în ceea ce priveşte nădirea de întreţinere precum şi a mobilizării în a doua zi a concursului... daaar, pe viitor ŞTIM... efortul trebuie susţinut, cât despre nadă... dacă nu-ţi rămâne înseamnă că nu ţi-a ajuns )))
Mulţumim tuturor şi ne vom mai întâlni cu siguranţă...
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan