Memorial " GABI NEAMTU" 4-6 IUNIE 2010
Moderator: florentiniuga
Re: Memorial " GABI NEAMTU" 4-6 IUNIE 2010
tata iorgule, mi s-au înroşit urechile îţi mulţumesc mult pentru complimente, chiar dacă nu cred în adevărul lor, CRED în sinceritatea lor. nu fac decât să-mi exprim trăirile, şi chiar dacă nu o să-i văd coada în cele 48 de ore, tot voi avea speranţa până aud goarna de final... cât despre podium, ce pot să spun, nu mă duc acolo să iau banii, pentru că dacă fac un total cu cât am cheltuit pt concursul ăsta, ar trebui să iau primele 3 locuri doar ca să ies pe zero ))) dar pasiunea e mare, ce pot să-i fac eu ca om ? bine că nu fac calcule, nu ?
cât despre matale, te aşteptăm la ora 10 sâmbătă, să închinăm împreună un pahar în cinstea naturii, fie el şi de suc, şi să mai schimbăm 2-3 impresii.
în rest ce pot spune ? de locul faptei ne despart mai puţin de 36 de ore... aşa căăăă.... HAI LA LUPTAAA CEA MAREEEE, BOB CU BOB SĂ DIPUIIIIM, SOLZOSUUUUL CEL TAAAAAARE, NOI CU TOŢI SĂ-L CÂNTĂRIIIIM
cât despre matale, te aşteptăm la ora 10 sâmbătă, să închinăm împreună un pahar în cinstea naturii, fie el şi de suc, şi să mai schimbăm 2-3 impresii.
în rest ce pot spune ? de locul faptei ne despart mai puţin de 36 de ore... aşa căăăă.... HAI LA LUPTAAA CEA MAREEEE, BOB CU BOB SĂ DIPUIIIIM, SOLZOSUUUUL CEL TAAAAAARE, NOI CU TOŢI SĂ-L CÂNTĂRIIIIM
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
la ce ora trebuie sa fim pe balta?
Dane, nisipul din ,,clepsidra'' mai are un singur sens. Ora ,,H'' este deja palpabila. Iti doresc un somn lin si nu te mai gandii la concurs, destreseaza-te pe ultimii 100 de m.
Ocroteste natura, merita!
- jorjinio33
- junior
ceva informatii de pe balta cu tragerea la sorti si standuri?
- jorjinio33
- junior
pai cat mai asteptam ca de la 9 pana acum trebuia sa se afiseze ceva!
Cred, ca dupa cantarul de seara
- cristian matei
- senior
cu scuzele de rigoare pentru intarziere incerc sa pun si situatia standurilor dupa 2 ore de concurs.
Cristian Matei
Domnul Florentin, acum da, liber stanga-liber dreapta
- carapavel florin
- senior
un cantar de seara ceva ?
- cristian matei
- senior
scz pt intarziere. semnal mai slab la net. a inceput pestele dupa cantarul de seara
Cristian Matei
- cristian matei
- senior
- florentiniuga
- Master Admin
Iorgule, nu vazusi bine. Cristian e pe tabel tot cu 0 iar eu nu particip pentru ca trebuie sa roiesc pe la CN cu camera.
In locul meu este Razvan Niculescu (Vincon). A fost cu mine si cu Alex si la Greaca.
@Serban
Daca poti, pune la rezolutie mai mare tabelul, gen 1200 latime /... cat o fi inaltime.
In locul meu este Razvan Niculescu (Vincon). A fost cu mine si cu Alex si la Greaca.
@Serban
Daca poti, pune la rezolutie mai mare tabelul, gen 1200 latime /... cat o fi inaltime.