Asa va vreau!Alexandru Mihai scrie:Pentru ca au fost doar 2 echipe de la CZ...mausse26 scrie:Felicitari echipei Duduman !Va astept cu aceasta cupa .Astept de un an de zile sa beau de la voi.Felicitari tuturor participantilor,castigatorilor si organizatorilor!Nu inteleg cum s-a intamplat de locurile 1,2,3 nu au fost castigate de Carp Zone.Cinste tuturor!
CUPA TAROM 28-29 MAI
Moderator: florentiniuga
Re: CUPA TAROM 28-29 MAI
Alexandru Mihai scrie:Pentru ca au fost doar 2 echipe de la CZ...mausse26 scrie:Felicitari echipei Duduman !Va astept cu aceasta cupa .Astept de un an de zile sa beau de la voi.Felicitari tuturor participantilor,castigatorilor si organizatorilor!Nu inteleg cum s-a intamplat de locurile 1,2,3 nu au fost castigate de Carp Zone.Cinste tuturor!
Ma bag si eu la viitoarea joaca organizata de Nea Dan , ca sa fim 3 echipe CZ .
Felicitari baieti ! ! ! felicitari tuturor participantilor ,organizatorului si castigatorilor ! ! !
Felicitari Cosmin Clinci si Cosmin Ronta !
- Qnyx
- Master Admin
Va multumesc !
Capturile noastre:
Capturile noastre:
Felicitari Cosmin Clinci,Flicitari Onix la mai multe podiumuri sa aveti
FELICITARI "GLORY OF CARP"!
FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR!
FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR!
Cateva fotografii.
Doresc sa fac cateva comentarii si anume il felicit pe Dan Marinita pentru felul in care a organizat aceasta competitie, dand dovada de un bun simt cu care foarte rar te intalnesti in zilele noastre....Jos palaria in fata ta, Dane.
Felicitari castigatorilor si felicitari tuturor participantilor
Stima,
Vlad
Doresc sa fac cateva comentarii si anume il felicit pe Dan Marinita pentru felul in care a organizat aceasta competitie, dand dovada de un bun simt cu care foarte rar te intalnesti in zilele noastre....Jos palaria in fata ta, Dane.
Felicitari castigatorilor si felicitari tuturor participantilor
Stima,
Vlad
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- florinio2006
- membru activ
sunt atat de multe persoane care merita felicitari, incat , ca sa nu omit vreuna, voi multumi doar celor mai importante dintre ele............
multumesc mie-Duduman Florin, partenerului meu de echipa-Stancu Nicusor-si sponsorului echipei noastre -Ersa Atelier!
p.s. a fost un concurs relaxat si plin de zambete sprituite
p.s. am o sticla de jack d. pt prietenul meu -mausse-care ne monitorizeaza
p.s. s-a dovedit ca si concursurile fara premii in bani pot fi frumoase
p.s. apreciez si faptul ca cei care nu au fost pe podium au avut aplauze si felicitari si pt noi
p.s. participati cu incredere la concursurile organizate de mr. Dan Marinita
GLORY OF CARP
multumesc mie-Duduman Florin, partenerului meu de echipa-Stancu Nicusor-si sponsorului echipei noastre -Ersa Atelier!
p.s. apreciez si faptul ca cei care nu au fost pe podium au avut aplauze si felicitari si pt noi
GLORY OF CARP
Acolo unde sunteti voi este si o parte din mine.Data viitoare sper ca am sa particip si eu ,nu de alta dar nu vreau sa mai fiti relaxati.Si sa stiti ca asearaa am baut o sticla de vin in cinstea voastra(am trecut-o deja in contul vostru).La cat mai multe ,,GLORY,,florinio2006 scrie:sunt atat de multe persoane care merita felicitari, incat , ca sa nu omit vreuna, voi multumi doar celor mai importante dintre ele............
GLORY OF CARP
- Ion Mironov
- Partener
forzza carp zone....bravo baieti.la mai multe
felicitari invingatorilor invinsilor si organizatorilor.
bravo cosmin clinci bravo onix bravo paulleta
felicitari invingatorilor invinsilor si organizatorilor.
bravo cosmin clinci bravo onix bravo paulleta
Va multumesc din suflet pentru aprecieri si va promit ca voi mai organiza astfel de concursuri.
Ca semn de respect si pretuire pentru toti cei care au urmarit acest concurs si binenteles cei care au participat voi mai posta inca o sarja de poze.
Sper sa va placa.
Ca semn de respect si pretuire pentru toti cei care au urmarit acest concurs si binenteles cei care au participat voi mai posta inca o sarja de poze.
Sper sa va placa.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Reusite poze.Mai vrem.Inca o data felicitari Dane pentru tot ce-ai facut acolo!