CUPA SULIMANU ed. a-II-a 2013

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
davidnicolaie
Veteran
Veteran

Re: CUPA SULIMANU ed. a-II-a 2013

Mesaj de davidnicolaie » 06 Apr 2013, 21:00

77neo scrie:chiar nu se poate sa posteze cineva un clasament?
daca nu merge netu pe balta sunati pe cineva, dati rezultatele, sa posteze de acasa.
gasiti o solutie sa stim si noi ce se intampla acolo. asta daca nu e vreun secret
nelu e secret .poate asa se face acolo.cantarirea e secreta ....se umbla la apa .CE URMEAZA?.deja nu mai este intarziere de clasament ,deja pare sa fie intentie :-B

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 06 Apr 2013, 21:14

Cred ca ne-am invatat noi "prost", numai cu clasamente in timp real, poze si alte informatii, de la organizatori mai seriosi si cu experienta. Din pacate nu toata lumea poate face asta. Mai ales daca nu este semnal bun pe balta, e foarte greu. In masura posibilitatilor organizatorul a postat rezultate, vom vedea si finalul, asa ca...asta e. Intelegeti situatia. Sunt convins ca la fata locului totul este in perfecta regula.
I Fish. Therefore I am.

cristian505ro
Veteran
Veteran

Mesaj de cristian505ro » 06 Apr 2013, 21:41

pharaoh scrie:Cred ca ne-am invatat noi "prost", numai cu clasamente in timp real, poze si alte informatii, de la organizatori mai seriosi si cu experienta. Din pacate nu toata lumea poate face asta. Mai ales daca nu este semnal bun pe balta, e foarte greu. In masura posibilitatilor organizatorul a postat rezultate, vom vedea si finalul, asa ca...asta e. Intelegeti situatia. Sunt convins ca la fata locului totul este in perfecta regula.
Du-te acu pe balta sa vezi ca e semnal! La cabana e semnal si merge netu'. Si presupunand prin absurd ca nu ar fii, exact deasupra cabanei e benzinaria pe A2, faci 5 min. pe jos. Nu e semnal pe A2 ?, ba da ma lashi !
Cristian Bebesel

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 06 Apr 2013, 21:45

Pai atunci ramane varianta 2 ;)
I Fish. Therefore I am.

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 06 Apr 2013, 21:56

nu am nimic cu nimeni.dar cum poti promova o balta ? cand nu poti relata in timp real niste rezultate .cand toata organizarea lasa de dorit .cantarirea nu este facuta dacat dupa ureche ,cand se are chef (nu se repecta ora de cantarire).se umbla la apa in timpul unui concurs ,nu se afizeaza rezultatele de pe balta concret nici dupa aproximativ 30 de ore de la inceperea unui concurs.
:( :(

cristian505ro
Veteran
Veteran

Mesaj de cristian505ro » 06 Apr 2013, 22:06

pharaoh scrie:Pai atunci ramane varianta 2 ;)
Cam asa, sau suna un prieten :-c
Oricum,asta conteaza mai putin, echipele Overten vor fii pe podium si pe A si pe B. :-h
Si de captura mai e loc,stiu ca a bagat Dan un peste nitel mai mare >:D<
Spun asta in conditii normale si fair play de concurs, sa speram ca totul va fii ok.
PS. Daca s-a umblat la apa nu e ok si din cate stiu se repeta a 2-a oara.
Cristian Bebesel

Marian Tomescu
senior
senior

Mesaj de Marian Tomescu » 06 Apr 2013, 22:19

Sa speram ca macar la final vom avea rezultatele..... Sunt multe nereguli in legatura cu concursul asta. Poate intra cineva si ne contrazice cu argumente.
Hai Brasovul!
I don't need GOOGLE, my wife knows everything!

dragoi adrian
utilizator
utilizator

Mesaj de dragoi adrian » 06 Apr 2013, 22:20

Eu scriu acum dupa balta deci semnal este. E greu si pt noi cei de pe balta cu clasamentele. Vine un arbitru cu o foaie scrisa de mana dupa 3-4 ore de la terminarea cantarului si merge din stand in stand sa ne uitam la ea...cam slabuta organizarea
La noi a venit cantarul la 6 si nici acum nu avem rezultatele
CARP MANIACS TEAM

george-alexandru
Veteran
Veteran

Mesaj de george-alexandru » 06 Apr 2013, 22:35

Este semnal pe balta,am fost astazi si am intrat pe o tableta la colegii de pe balta.Probabil sunt alte probleme,daca un arbitru vorbea cu cineva care are o sursa de net se putea posta foarte usor.
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
Brand Manager-4Carp
mail - greenlaketeam@yahoo.com
Imagine

cristian505ro
Veteran
Veteran

Mesaj de cristian505ro » 06 Apr 2013, 22:42

dragoi adrian scrie:Eu scriu acum dupa balta deci semnal este. E greu si pt noi cei de pe balta cu clasamentele. Vine un arbitru cu o foaie scrisa de mana dupa 3-4 ore de la terminarea cantarului si merge din stand in stand sa ne uitam la ea...cam slabuta organizarea
La noi a venit cantarul la 6 si nici acum nu avem rezultatele
Da, am spus si stiu ca e semnal, ca dovada !
Lipsa de transparenta,de comunicare, duce la speculatii, se poate insa si profita de treaba asta si incercarea de favorizare a unor rezultate.
Daca era sa fie o balta fara semnal as fii inteles, dar nu e cazul.
Cristian Bebesel

xeno13
senior
senior

Mesaj de xeno13 » 06 Apr 2013, 23:18

tomBV scrie:Sa speram ca macar la final vom avea rezultatele..... Sunt multe nereguli in legatura cu concursul asta. Poate intra cineva si ne contrazice cu argumente.
Hai Brasovul!
Cine A Umblat La Apa A Stiut Cand Si Cum Sa O Faca Si Mai Ales In favoarea cui... Fara Alte Comentarii.
Ps... Sa nu Mergeti La Un Concurs cu Premii unde Administratorul este Si Organizator Si participant. [-x
Mai bine sa taci si sa pari prost decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice dubiu.

dragoi adrian
utilizator
utilizator

Mesaj de dragoi adrian » 07 Apr 2013, 08:07

Unul din motivele umblarii la apa a fost la standul 25 , apa acoperind zona camparii

La noi au venit si au spus ca toata balta este de acord cu umblarea la calugar
CARP MANIACS TEAM

77neo
senior
senior

Mesaj de 77neo » 07 Apr 2013, 08:41

si decat sa isi mute standul 25 cortul mai bine au dat drumul la apa. sub acest pretext cei care au facut-o sunt acoperiti, cei favorizati tac ca cctul in iarba si restul prostimii de pe balta sufera.
TIPIC ROMANESC
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'

mazare
Veteran
Veteran

Mesaj de mazare » 07 Apr 2013, 12:04

de k**k**t :-q :-q :-q
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes

MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**

george-alexandru
Veteran
Veteran

Mesaj de george-alexandru » 07 Apr 2013, 12:25

xeno13 scrie:
tomBV scrie:Sa speram ca macar la final vom avea rezultatele..... Sunt multe nereguli in legatura cu concursul asta. Poate intra cineva si ne contrazice cu argumente.
Hai Brasovul!
Cine A Umblat La Apa A Stiut Cand Si Cum Sa O Faca Si Mai Ales In favoarea cui... Fara Alte Comentarii.
Ps... Sa nu Mergeti La Un Concurs cu Premii unde Administratorul este Si Organizator Si participant. [-x

Se poate merge si la concursurile unde administratorul este si organizator si participant,atata timp cat el se ocupa doar de festivitatea de deschidere si de inchidere a concursului,restul atributiilor fiind lasate in seama arbitrilor sau a arbitrului sef.
Dar daca tu ca organizator,administrator si participant te apuci sa pleci noaptea din stand sa verifici alte echipe concurente daca pescuiesc corect,asta nu mi se pare ok,normal mi se parea sa existe macar un arbitru sef cu experienta care sa vegheze asupra bunei desfasurari,a comunicarii rezultatelor etc.

O zi placuta!
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
Brand Manager-4Carp
mail - greenlaketeam@yahoo.com
Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Crap si somn”