CUPA SULIMANU ed. a-II-a 2013
Moderator: florentiniuga
- Marian Constantin
- Veteran
Re: CUPA SULIMANU ed. a-II-a 2013
6.Overten 1 - Chivu Florin - Mihai Turiac - Libra Stefan -Achitat Avans
7.Overten 2 - Chivu Alexandru - Dragoi Adrian - Marian Constantin - Achitat Avans
7.Overten 2 - Chivu Alexandru - Dragoi Adrian - Marian Constantin - Achitat Avans
- florian serban
- Veteran
12.TNTBAITS-Marius Dumitru-Adrian Cibu-Florian Serban
Mily+parteneri achitat integral azi direct dl Marinita pe balta
dar azi pe balta ai prins ceva?MILLY scrie:Mily+parteneri achitat integral azi direct dl Marinita pe balta
Ca doar nu ai venit numai ca sa achiti taxa la concurs
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- marius varban
- junior
propun sa se amane concursul din data de 04.04.2013,din cauza conditiilor meteo nefavorabile.
- dorin neacsu
- utilizator
Avem zile libere luate de la servici nu se poate schimba data
Sa nu inghete lacul,atunci da sa schimbam data
Sa nu inghete lacul,atunci da sa schimbam data
Nu cred că este benbefică schimbarea datei concursului, datorită faptului că sunt echipe care sunt angrenate și în alte concursuri, este și cazul meu. Cu respect Lucian BV!!!
cred ca sunt sanse mari ca sa inghete lacul...
De joi incepe sa se mai incalzeasca,asa ca nu va ingrijorati prea tare.
-"CrisTash" tata,eu nu cred ca va ingheta,si in caz ca va ingheta lu-am cu noi navomodel,si l-e plantam.
-"CrisTash" tata,eu nu cred ca va ingheta,si in caz ca va ingheta lu-am cu noi navomodel,si l-e plantam.
- dragoi adrian
- utilizator
nu va faceti griji... http://www.meteoblue.com/en_US/weather/ ... a_ro_29792
clubul overten a pescuit in data de 23-24.03 pentru 24h si sambata noaptea a fost un frig de nu puteai sta afara si pestele a tras bine rau...au fost bete rupte din cauza inghetului...totul ingheta instant...o temperatura real feel a fost undeva intre -9 si -11 grade din cauza vantului foarte foarte rece
clubul overten a pescuit in data de 23-24.03 pentru 24h si sambata noaptea a fost un frig de nu puteai sta afara si pestele a tras bine rau...au fost bete rupte din cauza inghetului...totul ingheta instant...o temperatura real feel a fost undeva intre -9 si -11 grade din cauza vantului foarte foarte rece
CARP MANIACS TEAM
daca tot va e frica de frigul de afara stati acasa si pescuiti din plapuma e bine asa ?
- cristian505ro
- Veteran
Stati linistiti apa nu ingheata asa usor, trebuie macar 3-5 zile de ger puternic pentru o apa in miscare batuta de vant.
Pestele mananca foarte bine,cum a zis si colegul meu Adi Dragoi. De frig a fost nashpa rau de tot, pe 23 la ora 2 noaptea nu mai puteam sa sparg gheata in cele 2 ligheane de afara, avea cam 5-7 cm. Am bagat alt lighean cu apa in cort sub pat,am si uitat de el,nu ma mai spalam pe maini ca era paralizie curata, pe 24 la ora 13 cand am strans patul uitasem de lighean, avea gheata de 2 cm !
Bine, noi Overtenii,avem clar "ceva la cap"...(in materie de dat la peste )
Felicitari Dan Marinita pentru balta !!!
Pestele mananca foarte bine,cum a zis si colegul meu Adi Dragoi. De frig a fost nashpa rau de tot, pe 23 la ora 2 noaptea nu mai puteam sa sparg gheata in cele 2 ligheane de afara, avea cam 5-7 cm. Am bagat alt lighean cu apa in cort sub pat,am si uitat de el,nu ma mai spalam pe maini ca era paralizie curata, pe 24 la ora 13 cand am strans patul uitasem de lighean, avea gheata de 2 cm !
Bine, noi Overtenii,avem clar "ceva la cap"...(in materie de dat la peste )
Felicitari Dan Marinita pentru balta !!!
Cristian Bebesel
- marius varban
- junior
poate unii m au injurat cand am spus sa se amane concursul,dar uitati va si voi ce zapada este afara.asta e daca o fi sa pescuim pe zapada o sa o facem.
Dragi prieteni nu va faceti griji ca nu va ingheata lacul .Sigur spun asta deoarece temperatura apei era undeva la 7-8 grade.
La data concursului vor fi temperaturi de peste 16 grade pe timpul zilei si noaptea deasemenea pozitive.
La Moara concursul va fi joi adica poimaine sunt curios daca se va amana.Daca da va fi o problema deoarece o parte din pescarii care participa la cupa Primaverii sunt participanti si la cupa Sulimanu.
La sulimanu nu cred ca este cazul sa se amane concursul .Dar sa mai avem rabdare si vom vedea cum evolueaza vremea.
La data concursului vor fi temperaturi de peste 16 grade pe timpul zilei si noaptea deasemenea pozitive.
La Moara concursul va fi joi adica poimaine sunt curios daca se va amana.Daca da va fi o problema deoarece o parte din pescarii care participa la cupa Primaverii sunt participanti si la cupa Sulimanu.
La sulimanu nu cred ca este cazul sa se amane concursul .Dar sa mai avem rabdare si vom vedea cum evolueaza vremea.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- marius varban
- junior
pai daca ingheta cum le plantezi bai cornele sau cum naiba te cheama?