CUPA LACUL 2 EDITIA TOAMNA

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
Alexandru Mihai
Veteran
Veteran

Re: CUPA LACUL 2 EDITIA TOAMNA

Mesaj de Alexandru Mihai » 27 Sep 2010, 09:45

Un concurs excelent din toate punctele de vedere, organizare, arbitri pana la masa festiva. Felicitari castigatorilor.

ps: CUPA LACUL 2 EDITIA PRIMAVARA 2011, lista de intentie :

1. Mihai Alexandru & Razvan Niculescu

aly0506
utilizator
utilizator

Mesaj de aly0506 » 27 Sep 2010, 19:02

[quote="aly0506"][quote="iulian petre"]=D> =D> =D>

Echipa Clubului Green Lake -Grecu Florin (taxi)-Neacsu Mircea Catalin (pompierul)-Stoica Dan

GRECU LORIN este un pescar bun si a meritat locul 1

dktaxi
senior
senior

Mesaj de dktaxi » 28 Sep 2010, 12:30

multumesc ptr compliment ALY si sper sa ne vedem si la urmatoarea editie =D>

mad cop
junior
junior

Mesaj de mad cop » 02 Oct 2010, 08:40

salutare baieti,acum ca emotiile au trecut as vrea sa spun si eu cateva cuvinte despre acest concurs care dupa parerea mea a fost cel mai reusit. **== **== Sincere felicitari Dl Caba ptr organizare nota 10,Arbitri nota 10
,apropo a fost primul concurs la care am participat si arbitrii au venit pe la ora 1 noaptea sa verifice monturile de bete BRAVO o:-) o:-) .Mancarea de la final a fost belea mai ales berbecul.Despre concus numai lucruri bune ,se vede ca atunci cand miza nu e una mare lumea se simte bine si nu incep scandalurile si amenintarile ca la alte competitii stiti voi.Iar la final si nu in ultimul rand tin sa amintesc baietilor de la Green lake ca nu ei au castigat in deplasare cum au afirmat la premiere,castigatorii au fost altii sa se uite la podium =P~ =P~ ,ei au castigat doar un sector :-$ :-$ .In incheiere vreau sa il felicit L-) L-) pe dl Caba ptr organizare,are o balta cu mult peste alte balti si sa ii dea d umnezeu sanatate sa continue proiectul lacul 2,la mai mare patroane.
PS.Shimano best master

Scrie răspuns

Înapoi la “Crap si somn”