Cupa Lacul 2 Editia I - 23-25.10.2009

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
gabi neamtu
senior
senior

Re: Cupa Lacul 2 Editia I - 23-25.10.2009

Mesaj de gabi neamtu » 27 Oct 2009, 00:28

robert_13 scrie:intai, va salut pe toti.
apoi, intrucat mi s-a parut ca pe undeva am vazut(sau mi s-a parut) ca cineva ii ureaza lui gabi neamtu "la multi ani!", daca e adevarat, ii urez si eu.daca nu e ziua lui, tot ii urez, fiindca:

CLASAMENT FINAL CUPA LACUL 2

1.CATALIN DUTA-GABI NEAMTU-PARTENER---48,86KG---12 BUC.

si nici macar nu-l cunosc, fir-ar sa fie..
mersi robert sa fii sanatos

dan _city_center
senior
senior

Mesaj de dan _city_center » 27 Oct 2009, 07:42

trei stelute scrie:pana primesc raspunsul ---cele bune :D

Organizarea a fost foarte buna,balta este o adevarata provocare pentru pescari .NOTA 10 pt Dan Marinita care a reusit sa organizeze acest concurs foarte bine.

cele rele :D

la 30 de echipe trebuiau date mai multe( premii minim 5)
.
sti cumva daca echipa mea a platit taxa de participare?...... de unde vrei tu mai multe premii
daca se poarta concursuri cu "pescarii de-ai casei" care vin moka ,
asa ca sa para concursul mai serios si sa puna botul fraierii.poate vin si ceva premii :D :D :D
nu te chinui cu raspunsul.
Baricada Carp Club

Marinita
Veteran
Veteran

Mesaj de Marinita » 27 Oct 2009, 09:33

dan _city_center scrie:

Organizarea a fost foarte buna,balta este o adevarata provocare pentru pescari .NOTA 10 pt Dan Marinita care a reusit sa organizeze acest concurs foarte bine.

.
sti cumva daca echipa mea a platit taxa de participare?...... de unde vrei tu mai multe premii
asa ca sa para concursul mai serios si sa puna botul fraierii.poate vin si ceva premii :D :D :D

In primul rand VA MULTUMESC pentru aprciere ca organizator dar nu am organizat singur si Bogdan a participat din plin la organizare si merita aceleasi felicitari.
In al 2-lea rand vad ca se bate moneda cu premiile si cine a platit si cine nu.Aste sunt chestii de organizare care fiecare organizator le risca.In aceasta vara s-au organizat foarte multe concursuri si pe foarte multi bani.Acesta este sistemul cu care se organizeaza concursurile la crap in toata lumea.De la anul am sa introduc si o noua metoda de concursuri si anume:pescarii nu platesc nici o taxa iar patronul baltii va oferi numai cupe si medalii castigatorilor, durata minim 72h.Vreau sa imi spuneti daca acest sistem se poate pune in aplicare si pe ce balti.
Astept parerea ta DANUTE CITY CENTER ,3 Stelute si cine mai doreste.Va rog sa nu considerati raspunsul meu ca ironie sau ATITUDINE.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 27 Oct 2009, 09:43

Dane, te rog nu aici. Tocmai am inchis un topic pe tema asta. Nu ma intereseaza sondajele de opinie despre concursuri. Daca vrei o sa-ti explic si de ce.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Marinita
Veteran
Veteran

Mesaj de Marinita » 27 Oct 2009, 10:59

florentiniuga scrie:Dane, te rog nu aici. Tocmai am inchis un topic pe tema asta. Nu ma intereseaza sondajele de opinie despre concursuri. Daca vrei o sa-ti explic si de ce.
O.K. Florentine
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Marian Constantin
Veteran
Veteran

Mesaj de Marian Constantin » 27 Oct 2009, 11:02

dan _city_center scrie:

.
unul ma face boschetar si altul ma face fraier ..... cand oare o sa terminati cu caracterizarile astea .... voi sunte-ti mari si tari si altii sunt fraieri .....

se pare ca si aici se vrea sa se ajunga la mahala ....

Marian Constantin
Veteran
Veteran

Mesaj de Marian Constantin » 27 Oct 2009, 11:05

florentiniuga scrie:Dane, te rog nu aici. Tocmai am inchis un topic pe tema asta. Nu ma intereseaza sondajele de opinie despre concursuri. Daca vrei o sa-ti explic si de ce.

eu vreau sa stiu , de ce ?....

sondajele de opinie sunt cele mai edificatoare , pentru a putea sti ce isi doreste un pescar de competitie de la organizatori ...

midnightk
junior
junior

Mesaj de midnightk » 27 Oct 2009, 23:09

Parerea mea sincera (si o sa o gasiti si pe alte forumuri) este ca a iesit bine. Chiar foarte bine. In ciuda unor mici si insignifiante incidente, inevitabile la un concurs de pescuit, datorita mandriei si orgoliului pescarilor. Felicitari lui Bogdan si dlui Dan Marinita pentru organizare, pentru tot ce s-a intamplat pe Lacul 2. S-a prins si peste, balta a fost cam fitoasa, trebuie sa recunoastem, dar nici pretentii prea mari nu trebuie sa avem cand apa s-a racit pana pe la 6-7 grade in cateva zile iar pestele a stat foarte departe in larg. In ciuda faptului ca nu am prins decat un peste si ala in finalul concursului, cu 5 minute inainte de "claxonul de final", si asta din varii motive (nu stau acum sa le enumar, poate nici nu le stiu pe toate), a fost ok, desi stiu ca cel putin pentru echipa din care am facut parte se putea mai bine. Oricum felicitari organizatorilor, castigatorilor, tuturor celor care au participat si sa ne vedem cu bine si la alte concursuri pe Lacul 2.

bogkba
membru activ
membru activ

Mesaj de bogkba » 27 Oct 2009, 23:34

Va salut!Imi cer scuze ca nu am putut posta mai repede acest mesaj,dar sper sa ma intelegeti,deoarece am avut mult de muncit pe balta dupa acest concurs!In primul rand vreau sa multumesc participantilor care au fost la acest concurs,ati fost tari din toate punctele de vedere,imi pare f.f. rau ca nu s-a prins peste destul ca sa fie toata lumea multumita.Dar eu zic ca balta a raspuns bine de sambata seara,dupa aprox 30 ore de concurs,iar daca tinea pana luni adica 60 de ore rezultatele cu siguranta erau altele.Eu ma bucur ca s-au prins peste 15 buc,cuprinse intre 5-8kg,deoarece aveam o oarecare teama,pt ca aceste capturi le prindeai numai la plantat,si apropo de la anul pe acest lac PLANTATUL va fi INTERZIS cu desavarsire si o sa vedeti la urmatorul concurs ca nu este o gluma proasta cand spun ca am peste 140-150t de crap+cteno in balta.Nu in ultimul rand vreau sa-i multumesc lui Dan M.pt acest concurs,pt ca fara el nu ar fi fost un concurs asa de reusit din toate punctele de vedere! =D> =D> =D> Va salut cu respesct.
CS.NATURAL CARP
www.lacul2.ro

midnightk
junior
junior

Mesaj de midnightk » 27 Oct 2009, 23:43

cateva imagini de la concurs pe http://pescarderomania.blogspot.com/

dan _city_center
senior
senior

Mesaj de dan _city_center » 28 Oct 2009, 19:37

mary2005 scrie:
dan _city_center scrie:

.
unul ma face boschetar si altul ma face fraier ..... cand oare o sa terminati cu caracterizarile astea .... voi sunte-ti mari si tari si altii sunt fraieri .....

se pare ca si aici se vrea sa se ajunga la mahala ....

consider ca echipa mea a fost FRAIERITA si FOLOSITA pentru promovarea acestui concurs si a baltii

daca pe lista cu cei trecuti ca achitati s-ar fi trecut pe alocuri" echipe INVITATE" nu era nici o suparare.
nu ca acum ar fi :!:
Baricada Carp Club

Marian Constantin
Veteran
Veteran

Mesaj de Marian Constantin » 28 Oct 2009, 19:47

dan _city_center scrie:

consider ca echipa mea a fost FRAIERITA si FOLOSITA pentru promovarea acestui concurs si a baltii

daca pe lista cu cei trecuti ca achitati s-ar fi trecut pe alocuri" echipe INVITATE" nu era nici o suparare.
Totusi a fost cineva invitat fara sa achite taxa ?

Marinita
Veteran
Veteran

Mesaj de Marinita » 28 Oct 2009, 21:20

mary2005 scrie:
dan _city_center scrie:

Totusi a fost cineva invitat fara sa achite taxa ?
Nu a fost nimeni invitat Mariane
Chiar nu m-am rugat de nimeni sa participe cine a vrut sa vina a venit.Alta este ideea. :idea:

@Dan city center
Precizeaza ca e o gluma ca lumea va crede altceva
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

misu_sipanu
Veteran
Veteran

Mesaj de misu_sipanu » 29 Oct 2009, 10:29

@dan city center
Credca nici jumate din echipe nu aveau habar de voi cine sinteti,asa ca nu te mai umfla in pene,sau poate ca e o gluma cum zice Dan.

Marinita
Veteran
Veteran

Mesaj de Marinita » 29 Oct 2009, 11:05

misu_sipanu scrie:@dan city center
Credca nici jumate din echipe nu aveau habar de voi cine sinteti,asa ca nu te mai umfla in pene,sau poate ca e o gluma cum zice Dan.
Misule, Dan este prietenul nostru ,afirmatiile lui sunt catre altcineva :))
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Scrie răspuns

Înapoi la “Crap si somn”