@iulian C. Ma simt obligat sa intervin cu unele precizari(ai pomenit si numele meu )Oricand esti binevenit alaturi de noi.Asa cum ai spus te-au ajutat toti care le-ai cerut ajutorul si sunt convins ca o vor face in continuare dar sa sti ca pescarii sunt deosebit de orgoliosi, cei care i-ai enumerat mai sus sunt diferiti de alti si datorita faptului ca nu se lauda cu capturi si rezultate,alti vorbesc de realizarile lor.Eu consider un pescar bun acela care este rezervat in declaratii cu performanta lui.Lasa sa vorbeasca faptele.Ma simt nevoit sa iti amintesc din nou discutia de la concursul individual de asta vara de pe Moara.Ma bucur ca esti ambitios si doresti sa te afirmi cu performantele pe care le vei realiza ,tine-o tot asa si vei avea de castigat.dar nu uita ca intrarea intr-un club se face la propunerea unor membri din clubul respectiv deci "rabdare si vei avea capturi "
N-am uitat nimic din ce m-ati sfatuit,invatat si dojenit....ai dreptate deplina,nu vreau nicicum sa ranesc orgolii nici sa atac in vreun fel pe cineva,da... rabdarea e cheia succesului mai ales in domeniul asta...
De acord si in ce priveste clubul,recunosc deschis ca sunt cam des predispus greselilor dar stand pe langa voi imi completez "educatia si etica" de pescar....deci orice dojana sau mustrare vin sa ma indrepte,sa ma cizeleze....asadar imi cer scuze daca am fost cam insistent....poate n-am stiut sa-mi suprim anumite aspiratii...
"mea culpa" si scuze inca o data!
Mi-am pus deja in cap sa actionez (dupa cum bine mi-ai sugerat) dupa dictonul
"Facta,non verba"
Multumesc pt interventia plina de precizari importante atat pt mine cat si pt multi altii ca mine,
Sa va dea Domnul sanatate sa ne fiti profesori mult timp de-aici innainte!