Stiu ca nu mamaliga a fost factorul decisiv ci strategia si vecinii dar asta e .Au mai fost si alti factori dar vorbim miercuri la sedinta.Vezi cum faci sa nu vi ca jar mananci.iulian petre scrie:DANE stai linistit ca eu nu critic pe nimeni ca si noi la randul nostru am cazut langa Mitranescu si ne-a facut de "cacao". ...doar ca intre timp ne-am dat seama unde am gresit si acum nu mai facem aceeas greseala. Din pacate inca mai avem unele lipsuri dar le remediem de la concurs la concurs si sper ca si celelalte echipe CARP ZONE sa-si faca o idee unde au gresit daca au gresit.
in rest felicit toate echipele CARP ZONE care au participat .
ps. DACA voi credeti ca mamaliga lui Mitranescu a facut diferenta in concurs inseamna ca mai aveti mult de invatat ....
CUPA IERNII editia a 2 a MOARA VLASIEI 2008
Moderator: florentiniuga
Re: CUPA IERNII editia a 2 a MOARA VLASIEI 2008
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Lasand comentariile pro sau contra la o parte,vreau sa multumesc tuturor pentru incurajari ,pentru vizitele de pe balta si nu in ultimul rand administratorului Victoras Petcu pentru ca ne-a pus la dispozitie balta.
FELICIT TOATE ECHIPELE PARTICIPANTE
FELICIT CLUBUL CARP ZONE PENTRU REZULTATELE DIN ANUL COMPETITIONAL 2008, CARE TOCMAI S-A INCHEIAT.
Astept toti membri clubului dar si pe cei care au fost invitati sa intre in club, sa vina la sedinta din data de 5 noiembrie ora 19 la Tancabesti .
FELICIT TOATE ECHIPELE PARTICIPANTE
FELICIT CLUBUL CARP ZONE PENTRU REZULTATELE DIN ANUL COMPETITIONAL 2008, CARE TOCMAI S-A INCHEIAT.
Astept toti membri clubului dar si pe cei care au fost invitati sa intre in club, sa vina la sedinta din data de 5 noiembrie ora 19 la Tancabesti .
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- iulian petre
- Veteran
Astept toti memebri clubului dar si pe cei care au fost invitati sa intre in club, sa vina la sedinta din data de 5 noiembrie la Tancabesti . [/quote]
===============
DANE chiar ca m-ai luminat ....am mai auzit anuntul verbal dar esti primul care ma invitat si pe mine ....nu prea ma incadrez la anuntul tau dar totusi vin sa-l sustin pe GEORGE la ce are de spus ca are destule.... nu prea stim cu ce masina sa venim ca rezultatele noastre de anul asta nu prea incap
ps. rezultatele bune(slabe) au fost alaturi si de FLORENTIN.
===============
DANE chiar ca m-ai luminat ....am mai auzit anuntul verbal dar esti primul care ma invitat si pe mine ....nu prea ma incadrez la anuntul tau dar totusi vin sa-l sustin pe GEORGE la ce are de spus ca are destule.... nu prea stim cu ce masina sa venim ca rezultatele noastre de anul asta nu prea incap
ps. rezultatele bune(slabe) au fost alaturi si de FLORENTIN.
- catalin duta
- membru activ
===============iulian petre scrie:Astept toti memebri clubului dar si pe cei care au fost invitati sa intre in club, sa vina la sedinta din data de 5 noiembrie la Tancabesti .
ps. rezultatele bune(slabe) au fost alaturi si de FLORENTIN.[/quote]
MODESTULE
- dan _city_center
- senior
prezenta OBLIGATORIE ! masa festiva .
Baricada Carp Club
- iulian petre
- Veteran
multumim mult pt poze....mi se face rau cand vad cum se fac betele in aruncare.....chiar acum le-am scos la vanzare ........e tare si poza cu noi in dril cu 3 lansete de odata.....si dupa cum sti toti 3 au fost scosi pe mal.......
- Dan Mitranescu
- Partener
Salut pe toti utilizatorii acestui forum !
Multumesc celor care m-au felicitat si celor care-mi apreciaza felul in care pescuiesc.
Am sa particip si eu la discutii,sper sa nu se supere nimeni ...
Multumesc celor care m-au felicitat si celor care-mi apreciaza felul in care pescuiesc.
Fii binevenit , ne bucuram sa te avem printre noi .
- iulian petre
- Veteran
================pescardent scrie:Salut pe toti utilizatorii acestui forum !
bine ai venit CAMPIONULE poate le explici si tu ca nu mamaliga este "arma" letala in concurs si este strategia adoptata in concurs.dupa mine balta este egala cam in proportie de 80 %dar conteaza foarte mult cum abordez partida de pescuit.....daca gresesti pierzi din prima ca nu mai ai timp sa te redresezi fiind un pescuit de viteza.
@DANE ai avut noroc ca l-am strunit pe MATY cat am putut ca daca nu eram noi cred ca lupta era foarte stransa.....ca am vazut cat poate si e periculos rau.
FELICITARI CARP ZONE pentru rezultatele din 2008!
Din partea mea ( CRAP-ONE ) aveti cadou cate o catapulta pt. nadire ( cea cu care a nadit Florentin in concurs ) la fiecare membru CARP ZONE. Peste cateva zile le puteti ridica de la Dan Marinita.
Din partea mea ( CRAP-ONE ) aveti cadou cate o catapulta pt. nadire ( cea cu care a nadit Florentin in concurs ) la fiecare membru CARP ZONE. Peste cateva zile le puteti ridica de la Dan Marinita.
multumim Moshare pt catapulte,nu strica si mai ales cand vin din partea ta .
CS GREEN LAKE
la vizitatori du datii????
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE