Cupa Debutantilor 2009
Moderator: florentiniuga
Cupa Debutantilor 2009
Am auzit ca se va organiza o cupa ,a celor care nu au mai participat la un concurs pana acum, pe PERIS (balta c&r).Stie cineva ceva despre aceasta competitie?Florentin poate ne ajuta cu ceva informatii ca eu chiar mi-as dori sa particip la un concurs de genul asta ,mai ales ca vor fi numai ''incepatori''.
TOTUL PENTRU CRAP
Re: Cupa Debutantilor 2009
coleman scrie:Am auzit ca se va organiza o cupa ,a celor care nu au mai participat la un concurs pana acum, pe PERIS (balta c&r).Stie cineva ceva despre aceasta competitie?Florentin poate ne ajuta cu ceva informatii ca eu chiar mi-as dori sa particip la un concurs de genul asta ,mai ales ca vor fi numai ''incepatori''.
Ia-ti gandul, s-au ocupat de mult timp toate locurile .... s-au platit si taxele
Dan Serban
sdaniel scrie:coleman scrie:Am auzit ca se va organiza o cupa ,a celor care nu au mai participat la un concurs pana acum, pe PERIS (balta c&r).Stie cineva ceva despre aceasta competitie?Florentin poate ne ajuta cu ceva informatii ca eu chiar mi-as dori sa particip la un concurs de genul asta ,mai ales ca vor fi numai ''incepatori''.
Ia-ti gandul, s-au ocupat de mult timp toate locurile .... s-au platit si taxele
:shock: :shock: Cum ca e peste 6 luni.Esti sigur?De unde sti?
TOTUL PENTRU CRAP
===================================================================coleman scrie:sdaniel scrie:coleman scrie:Am auzit ca se va organiza o cupa ,a celor care nu au mai participat la un concurs pana acum, pe PERIS (balta c&r).Stie cineva ceva despre aceasta competitie?Florentin poate ne ajuta cu ceva informatii ca eu chiar mi-as dori sa particip la un concurs de genul asta ,mai ales ca vor fi numai ''incepatori''.
:shock: :shock: Cum ca e peste 6 luni.Esti sigur?De unde sti?
Sunt discutii mult mai detaliate pe un alt forum, iti garantez 100% ca sunt ocupate toate locurile .... :roll: Si eu am vrut sa particip dar m-am trezit prea tarziu..
Dan Serban
Mai este un singur loc ,conform organizatorului ,cine posteaza de maine primul pe forumul crap.ro ca a platit avansul este inscris !
Cu particularitatea asta ,Nu !fany4you scrie:In afara de acest concurs...nu mai exista altele pentru incepatori??
P.S
Mai e 1 singur loc !
Daca ai dadeai un search cu Google (Cupa Debutantului) aflai totul mai repede ! S-au ocupat toate locurile ! Lista e pe forumul Crap.ro (la rubrica de competitii).Eventual ar trebuii urmarit daca nu cumva renunta cineva pana atunci !