Cupa Armonia (sot-sotie) Solacolu 24-26 iunie
Moderator: florentiniuga
Re: Cupa Armonia (sot-sotie) Solacolu 24-26 iunie
Scuze ca am deraiat de la topic,e ultima postare.
- cristian matei
- senior
fir intins tuturor participantilor si DISTRACTIE PLACUTA!!!!
as putea paria pe standul 21, dar mi-e sa nu pierd!
Cristian Matei
- alexemarius_uk
- senior
fir intins tuturor participantilor, in special familiei Romascanu
Fir intins participantilor si mult succes doamnelor ( mi-e mila de ele, se anunta cod galben de ploaie si furtuni incepand cu noaptea aceasta ) Sper ca vremea sa fie buna...caci altfel ... toata apa din balta Solacolu n-o sa va "spele" de ce-o sa fie la gura lor !!!
activitate destul de slaba, oameni buni... vremea si puietul sunt cei mai mari dusmani...
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
- cristian505ro
- Veteran
Felicitari organizatorilor, administratiei baltii,sponsorilor,castigatorilor,tuturor participantilor in special participantelor, cat si celor 3 caini concurenti.
Revin cu felicitari speciale organizatorilor,in mod special Ada & Tibi !( Smart Fishing Team). Un concurs organizat foarte bine si unde s-a vazut ca s-a pus suflet !Din mica mea experienta de concursuri ( in jur de 17 in 3 ani), a fost cel mai reusit, in ciuda vremii si a pestelui care nu a prea colaborat cu noi. Poate in primul rand trebuie mentionat ca desi nu a fost o participare de minim 25 de persoane, premiile nu au fost diminuate ( mai rar asta). Apoi modul in care am fost primiti, tratati, sfatuiti, iar ciorba de peste de aseara a fost nemaipomenita ! Mai ales dupa urgia de ieri dupa masa care a durat cam 3 ore.
Felicitari speciale Carolinei Mateescu, iar Maty a demonstrat inca o data de ce e in stare !
Multumesc Ada pentru poza cu captura, pe care o atasez.
Revin cu felicitari speciale organizatorilor,in mod special Ada & Tibi !( Smart Fishing Team). Un concurs organizat foarte bine si unde s-a vazut ca s-a pus suflet !Din mica mea experienta de concursuri ( in jur de 17 in 3 ani), a fost cel mai reusit, in ciuda vremii si a pestelui care nu a prea colaborat cu noi. Poate in primul rand trebuie mentionat ca desi nu a fost o participare de minim 25 de persoane, premiile nu au fost diminuate ( mai rar asta). Apoi modul in care am fost primiti, tratati, sfatuiti, iar ciorba de peste de aseara a fost nemaipomenita ! Mai ales dupa urgia de ieri dupa masa care a durat cam 3 ore.
Felicitari speciale Carolinei Mateescu, iar Maty a demonstrat inca o data de ce e in stare !
Multumesc Ada pentru poza cu captura, pe care o atasez.
Cristian Bebesel
Urmeaza fotografiile:)
Felicitari tutror participantilor si participantelor un concurs de nota 20+, un concurs dupa care m-am ales cu un partener nou( partenerul meu de viatza de zi cu zi), care de altfel a salvat si onoarea familiei ocupand lcul 2 la sttionar. In 3 ani de competiei nu am vazut o asemenea organizare, atata daruire si suflet pus ca totul sa iasa prfect FELICITARI Adina si Tibi Manascu. Felicitari castigatorilor, in mod special Carolinei Mateescu si lui n-ea Maty care mia zburat locul 3 in ultimele 2 ore de concurs( un mare pescar de la care ai multe de invatat.
Asteptam cu nerabdare pozele.
Asteptam cu nerabdare pozele.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
Joi - pregatiri 23.06.2011
- catalins2008
- senior
Felicitari tutoror dar mai ales castigatorilor!Asteptam pozele.
- cristian505ro
- Veteran
Cristi, multumesc frumos pentru incredere, dar ai facut mai bine ca nu ai pariat !cristian matei scrie:fir intins tuturor participantilor si DISTRACTIE PLACUTA!!!!
Totusi m-am straduit sa nu-ti tradez increderea.
Ma bucur ca te-am revazut pe tine,sotie si Cristi. Sa ne vedem sanatosi !
Cristian Bebesel
Prima zi - 24.06
ziua 1 24.06