CONCURSURI PE ACTIUNI
Moderator: florentiniuga
Re: CONCURSURI PE ACTIUNI
Buna ziua. Extraorinara idee. Putina munca la tabel si se rezolva. Premiile anuntate ca fiind sigure sa ramana ca punct de plecare iar plusul sa vina de la "actiunile" cumparate in plus dar bineintels lundu-se in calcul si numarul lor (poate in primele locuri sunt numai echipe cu minim de actiuni sau ......) O sa incerc si eu sa fac formula de calcul. Oricum o idee extraorinara.
- florentiniuga
- Master Admin
De ce 100 si nu 500 daca tot sunt obligati sa dea minim 500? Chiar si cu 100 actiunea, in exemplul meu ar insemna in loc de 4 - 20 de actiuni, in loc de 3 - 15 actiuni, in loc de 2 - 10 actiuni si in loc de una - 5 actiuni. Rezultatul banuiesc ca trebuie sa fie acelasi, fiind vorba de aceleasi sume de intrare in bani si implicit acelasi fond de premiere (nu am facut modificarile in tabel sa vad ce iese dar asta imi spune logica).Dan Mitranescu scrie:O actiune valoreaza 100 ron, deci actiunile unei echipe (sau concurent in cazul Turneului) sunt de la 5 in sus (taxa minima de participare).
Refaceti rezultatele cu actiuni intre 5 si sa zicem 10, 15 actiuni si vedeti ce iese.
In plus luati in calcul faptul ca fondul de premiere creste substantial in momentul in care exista astfel de investitori.
- florentiniuga
- Master Admin
Sistemul se aplica perfect la orice concurs la care nu se anunta din start premiile ci doar fondul de premiere si procentele ce revin fiecarui loc de pe podium. Calculul se face la final, in functie de nr. de actiuni al castigatorilor. Cunoscand de la inceput regula, nimeni nu va avea obiectii ca a castigat mai putin decat se astepta.