partida pe MV 2 ianuarie 2010
Moderator: florentiniuga
Re: partida pe MV 2 ianuarie 2010
boss sa fierbi si o portie fara alcool....adica niste ceai [/quote]
Costi tu stii ca ceaiul se face cu apa si eu nu consum nimik pe baza de apa stii de ce: ca pesti fac sex in ea
Costi tu stii ca ceaiul se face cu apa si eu nu consum nimik pe baza de apa stii de ce: ca pesti fac sex in ea
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
- florentiniuga
- Master Admin
Multumim Victorash. Un an nou fericit din partea clubului Carp Zone si a tuturor membrilor forumului Info Pescar!
Costi tu stii ca ceaiul se face cu apa si eu nu consum nimik pe baza de apa stii de ce: ca pesti fac sex in ea [/quote]serban_31 scrie:boss sa fierbi si o portie fara alcool....adica niste ceai
aha...da icre mananci nu ?
aha...da icre mananci nu ? [/quote]
Doar de balena
Doar de balena
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
M-as baga si eu daca se poate
- Madalin Dirla
- Veteran
Cand ne anunta dl. Petcu ca s-a dat drumul esti bine venit!Incepator scrie:M-as baga si eu daca se poate
Sarbatori fericite pana atunci!
multumesc f mult si va doresc tuturor pescarilor UN AN NOU PLIN DE SATISFACTII SI SA VA DOBORATI TOATE RECORDURILE PERSONALE(LA CAPTURI )SI BINEINTELES SANATATE MAXIMA.Madalin007 scrie:Cand ne anunta dl. Petcu ca s-a dat drumul esti bine venit!Incepator scrie:M-as baga si eu daca se poate
- Madalin Dirla
- Veteran
Multumim la fel,tinem legatura!Incepator scrie:multumesc f mult si va doresc tuturor pescarilor UN AN NOU PLIN DE SATISFACTII SI SA VA DOBORATI TOATE RECORDURILE PERSONALE(LA CAPTURI )SI BINEINTELES SANATATE MAXIMA.Madalin007 scrie:Cand ne anunta dl. Petcu ca s-a dat drumul esti bine venit!Incepator scrie:M-as baga si eu daca se poate
- IULIAN C
- carpZone team
Bai....nerabdatorilor...da voi il uitati pe "taticu' " MV-ului? Vin si eu ca sa trec de vechiul record de 18,6....cand o bate Nea' Victor adunarea!
Multumim pe aceasta cale Nea Victore de felicitari si tot ce-ti doresti matale sa se implineasca....sa ne vedem cu bine pe balta,cat mai des la anu' !
Da'....nu pui si matale...asa ca ne cunoastem... o vorba buna la barosanii baltii sa vina la carligele noastre?
Ma refer la aia de 20...si chiar mai mari!!!
Multumim pe aceasta cale Nea Victore de felicitari si tot ce-ti doresti matale sa se implineasca....sa ne vedem cu bine pe balta,cat mai des la anu' !
Da'....nu pui si matale...asa ca ne cunoastem... o vorba buna la barosanii baltii sa vina la carligele noastre?
Ma refer la aia de 20...si chiar mai mari!!!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
S-a cam blegit, "taticu", ia mai fa-i o frectie cu odicolon, s-ajunga macar la 24-25. Sper ca stii de gluma Iuliane. Oricum: AN NOU FERICIT!
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
s-a dezghetat fratilor,ca ma mananca rau.
- Ion Mironov
- Partener
din cate am auzit doar la mal un metru doi....mai asteptam...cred ca toti ardem de nerabdare sa incepem pescuitul anul acestaIncepator scrie:s-a dezghetat fratilor,ca ma mananca rau.
fir intins tuturor infopescarilor
asteptam,asteptam........
- Madalin Dirla
- Veteran
daca o mai tine asa in cateva zile e gata gheata !!!
Am vorbit in seara de revelion cu Dande la MW si zicea ca este inghetata bine balta
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro