HAKUYO CASTING CUP 2012 - EDITIA 1
Moderator: florentiniuga
- Marian Constantin
- Veteran
Re: HAKUYO CASTING CUP 2012 - EDITIA 1
Probabil Hakuyo va tine aceleasi premii ... are cel mai mult de castigat
- Dan Mitranescu
- Partener
Cele trei finale se tin indiferent de nr. de participanti.
In fiecare finala ocupantii podiumului primesc cupe.
Premiile vor avea valoarea totala a taxei de participare din care se scad cate 40 lei pentru cheltuieli ( cupe ,diplome, marcaje, 10 plumbi / om , fire 300m / om ... ). Cheltuielile au scazut datorita celor trei sponsori anuntati ulterior , carora le multumim pe aceasta cale :
SENZOR PLANET 300lei
BOGDAN DRAGAN 300lei
CMB 250lei
Deci premiile vor fi egale cu nr. de participanti inmultit cu 160 lei. Distributia acestora pe finale o sa se faca procentual.
Acest lucru se va face la ora concursului datorita faptului ca sunt concurenti care si-au anuntat prezenta sigura la concurs , dar inca nu au platit taxa pentru a figura pe listele de inscriere.
Reamintesc : Concursul este NONPROFIT .
Desigilarea a 20 lansete MTX14 cat si riscul deteriorarii acestora mi le asum in vederea reclamei. Asta nu se vede , dar inseamna bani ( minim 1000 lei ) ... Aici este "sponsorizarea " mea al carei rezultat este numai o presupunere .
Daca nu este asa pierd de doua ori : banii respectivi cat si reclama pe MTX14 ... Asa ca nu este ceva sigur, ca sa merite ...
Dar ma bazez !
In fiecare finala ocupantii podiumului primesc cupe.
Premiile vor avea valoarea totala a taxei de participare din care se scad cate 40 lei pentru cheltuieli ( cupe ,diplome, marcaje, 10 plumbi / om , fire 300m / om ... ). Cheltuielile au scazut datorita celor trei sponsori anuntati ulterior , carora le multumim pe aceasta cale :
SENZOR PLANET 300lei
BOGDAN DRAGAN 300lei
CMB 250lei
Deci premiile vor fi egale cu nr. de participanti inmultit cu 160 lei. Distributia acestora pe finale o sa se faca procentual.
Acest lucru se va face la ora concursului datorita faptului ca sunt concurenti care si-au anuntat prezenta sigura la concurs , dar inca nu au platit taxa pentru a figura pe listele de inscriere.
Reamintesc : Concursul este NONPROFIT .
Desigilarea a 20 lansete MTX14 cat si riscul deteriorarii acestora mi le asum in vederea reclamei. Asta nu se vede , dar inseamna bani ( minim 1000 lei ) ... Aici este "sponsorizarea " mea al carei rezultat este numai o presupunere .
Daca nu este asa pierd de doua ori : banii respectivi cat si reclama pe MTX14 ... Asa ca nu este ceva sigur, ca sa merite ...
Dar ma bazez !
- Dan Mitranescu
- Partener
Hakuyo ne da noua Carp Zone sponsorizarea , iar noi am cedat numele concursului pentru aceasta. Pe munca ...pentru ca stii ce inseamna organizarea unui concurs !Marian Constantin scrie:Probabil Hakuyo va tine aceleasi premii ... are cel mai mult de castigat
"Combinatiile" lui Mitranescu :
-Sponsorul multumit cu bani putini dati in produse.
-Noi CZ multumiti valorificand produsele respective ... ca la Corbu nu ne inscrie pe lansete si mulinete ...
-Concurentii multumiti participand la un concurs total NONPROFIT la care se strang o buna parte din cei mai buni aruncatori din pescuitul la crap . Se pot trage REALE informatii despre echipament ...
-Personal am sa vad in urma rezultatelor daca sunt multumit ...
- Dan Mitranescu
- Partener
La ora concursului stabilim aceste lucruri.eden scrie:dane, ce premii mai raman tinand cont ca nu sunt 60 de participanti ?
cum se fac grupele ? si de cati oameni ?
stima !
Acum plec sa gasesc terenul !
P.S. Am sa anunt si cu ce cizma se vine la concurs ... soldane sau pieptare !
haideti odata cu concursul asta ca nu mai pot simt ca explodez..
admin edit --> de 4 ori e prea mult sa repeti aceiasi poza. Am mai vazut-o si la A3 la Badea.
admin edit --> de 4 ori e prea mult sa repeti aceiasi poza. Am mai vazut-o si la A3 la Badea.
"Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult cainii".Adolf Hitler.
- Dan Mitranescu
- Partener
Am gasit varianta optima pentru locatia acestui concurs:
-Teren fara denivelari cu zapada de aprox. 15 cm
-Lipsa totala a buruienilor ce impiedica intinderea firelor dupa aruncare.
-Posibilitatea de orientare a terenului de aruncari in functie de directia vantului.
-Zona retrasa , necirculata .
-Soseaua dezapezita total pana la locatie ( fara gropi )
- POSIBILITATE DE PARCARE PENTRU ... 100 MASINI , in imediata apropiere a terenului de casting.
Descriere traseu pana la terenul de casting :
- Soseaua Bucuresti - Alexandria
- In Bragadiru la sensul giratoriu se face la dreapta catre comuna Clinceni ( 3km )
- In Clinceni ,in intersectia unde pe stanga avem un magazin MICRO si pe dreapta Politia Clinceni, se face la stanga pe Soseaua Ordoreanu pana se ajunge la locul concursului. ( 1,5 Km ) .Sunt in total 8 Km de la Centura Bucuresti si pana la locatie.
-Teren fara denivelari cu zapada de aprox. 15 cm
-Lipsa totala a buruienilor ce impiedica intinderea firelor dupa aruncare.
-Posibilitatea de orientare a terenului de aruncari in functie de directia vantului.
-Zona retrasa , necirculata .
-Soseaua dezapezita total pana la locatie ( fara gropi )
- POSIBILITATE DE PARCARE PENTRU ... 100 MASINI , in imediata apropiere a terenului de casting.
Descriere traseu pana la terenul de casting :
- Soseaua Bucuresti - Alexandria
- In Bragadiru la sensul giratoriu se face la dreapta catre comuna Clinceni ( 3km )
- In Clinceni ,in intersectia unde pe stanga avem un magazin MICRO si pe dreapta Politia Clinceni, se face la stanga pe Soseaua Ordoreanu pana se ajunge la locul concursului. ( 1,5 Km ) .Sunt in total 8 Km de la Centura Bucuresti si pana la locatie.
- IULIAN C
- carpZone team
Mai in gluma,mai in serios...tot la aeroport s-a ajuns
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
si cat am zis ca nu mai calc in clinceni cat o sa am zile
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
La ce ora incepe concursul.
- Alexandru Mihai
- Veteran
La ora 9 la locatie, la ora 10 incepem concursul.
eden scrie:si cat am zis ca nu mai calc in clinceni cat o sa am zile
sa nu ne spui ca nu s-a deschis parasuta
- zfcristian
- senior
Poate ca parasuta era din Clincenivioril scrie:eden scrie:si cat am zis ca nu mai calc in clinceni cat o sa am zile
sa nu ne spui ca nu s-a deschis parasuta
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
C O R E C T
eeee ...oricum traficul aerian va fi inchis pe perioada concursului.s-a luat legatura si cu radarele militare sa nu ia in seama proiectilele care le apar in raza sa nu la confunde cu ozn-uri si sa nu deschida foc antiaeriana....oricum cred ca locatia a fost aleasa si in functie de zona de resedinta a organizatorilorIULIAN C scrie:Mai in gluma,mai in serios...tot la aeroport s-a ajuns
"Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult cainii".Adolf Hitler.
- Desideiu Bogdan
- Veteran
Rechin scrie:eeee ...oricum traficul aerian va fi inchis pe perioada concursului.s-a luat legatura si cu radarele militare sa nu ia in seama proiectilele care le apar in raza sa nu la confunde cu ozn-uri si sa nu deschida foc antiaeriana....oricum cred ca locatia a fost aleasa si in functie de zona de resedinta a organizatorilorIULIAN C scrie:Mai in gluma,mai in serios...tot la aeroport s-a ajuns
Interesanta semnatura ai...pot sa ma semnez asa ?
"Cu cat iti citesc posturile mai bine , cu atat imi dau seama ca e numai caterinca de tine" Desideiu Bogdan.