Complexul TWO LAKES TWO BROTHERS TANCABESTI , organizeaza pentru pescarii din toata tara , amatori sau profesionisti un concurs inedit de 24 de ore pe lacul Tancabesti 2 ( cel de la DN ) , un sprint sportiv de rapiditate in care se vor lua in calcul crapii de orice dimensiune si greutate .
Start concurs : JOI 24 IULIE 2008 orele 15
Final concurs : VINERI 25 IULIE 2008 orele 15
Echipele pot fi formate dintr-un singur concurent sau mai multi.
Taxa de participare : 500 RON
sunt si 2 membrii CARP ZONE- UNUL E GEORGE-
DUPA 3 ORE conduce cu un cteno de 3 kg.
concurs
Moderator: florentiniuga
- iulian petre
- Veteran
- iulian petre
- Veteran
Re: concurs
este ora 21 si 25 minute si am aflat ca a mai prins inca un cteno dar mai mic...e rau ca nu e pregatit pt. cteno asa ca o sa plec chiar acum la el sa-i duc ceva de nada de cteno...concursul e individual
fire intinse .... George baga mare , nui ierta .
- iulian petre
- Veteran
am stat pana la 4 dimineata cu el si a mai prins 5 ciortani la un kg....e bine fata de vecini care au 0 pesti...e greu sa castigi atata timp cat a permis sa se dea cu momeala vie(rame-viermusi,etc)dar cel mai rau e ca e voie si cu undita...si cred ca asa o sa se cistige ..cu ciortanasi de 300 grame la undita...MULTI SI MICI.....CIORTANII au intrat la bile solubile de 20... ...se pare ca bilele sunt irezistibile si pe balta asta.
Bine ca a fost anuntat din timp acest concurs :twisted: Auzi , se posteaza pe 24.07 pentru 24.07 ora 15:00.
Altfel participa toata lumea. Daca veneam si eu va rupeam
I love carp!
- iulian petre
- Veteran
mih_IL scrie:Bine ca a fost anuntat din timp acest concurs :twisted: Auzi , se posteaza pe 24.07 pentru 24.07 ora 15:00.
din pacate am observat tarziu ca nu e postat de acest concurs....sa-i tragem de urechi pe cine administreaza acest topic ....mai ales ca am fost si organizatori....