IULIAN C scrie:Daniel,
Nu mi-o lua in nume de rau sau ca pe o carcota,insa ca sa ai reusita in ceea ce intentionezi sa faci,initiativa demna de laudat...trebuie sa vii cu argumente solide,credibile,palpabile!
Or,azi,in era supertehnologiei,cred ca nu mai e un lux sa faci niste poze sau video,nu?
De aceea pescarii sunt reticenti...trebuie sa vada ochiul lor o filmare cu populare,poze ceva,altfel lumea va crede ca vrei sa-i pacalesti
Deci...sfatul meu: apeleaza cu incredere la ochiul camerei foto/video si vei vedea ca altfel vaa fi perceputa initiativa ta!
Da am adaugat cateva filmulete de luna trecuta mai precis 5-iunie-2011 de la balta stolnici unde am fost prezent la concurs.
Si sa prins ten si novac de la 1.5kg in sus doar atat sa prins
Eu am zis ca voi adauga popularea care va fi pe data de 15 iunie dar inscrierile se vor termina pe data de 16 maxim 20 iunie ptr ca in functie de cati concurenti vor fi trebuie sa comand si eu diplomele, cupele ,medaliile.
Dasta se intelege gresit dar degeaba pun filmarile daca mai este o zi ptr inscrieri. ca dupaia nu vor mai pputea sa se inscrie.
Oricum de pacalit nu se va pacali nimeni ca si prin absurd sa zicem ca nu se va prinde peste mare tot se va castiga concursul cu peste mic care il prinzi foarte mult si repede si BANI DE LA INSCRIERI SE VOR REGASI IN PREMII.
nu opresc nimik eu nu vreau sa ma imbogatesc sa imi aud vorbe nimeni nu castiga din concursuri.
eu vreau doar sa imi scot din cap aceasta manie sa fac eu un concurs si de ce nu putina reclama la magazinul meu deschis nou de articole de pescuit si sunt mai multe legate de magazin ,,,,,,,, dar nu conteaza ptr cei care sunt circotasi si vor ei sa faca "misto" de mine.
Am spus si repet ASA AM PRIMIT INFORMATII DE LA ADMINISTRATORUL BALTII ASA ZIC SI EU .
CA O FI SAU NU ADEVARAT CUM MA MINTE EL PE MINE VA MINT SI EU PE DUMNEAVOASTRA , DAR GARANTEZ CA ESTE PESTE FOARTE MARE , cine stie sa il prinda il prinde cine nu, nu il va prinde.
O SEARA BUNA VA DORESC