dragasani scrie:sal...sunt un copil de numai 13 ani si mam gandit ca as vrea si io sa particip la un concurs de pescuit pentru copii
...nu stiu foarte multe in ale pescuitului dar invat practicand
...imi puteti spune si mie knd va mai fi urmatorul concurs si unde...ms anticipat...sau ma puteti contacta la adresa de YM:mircea_bossulxxl...sau la nr de tel:0769528448
in speranta ca mircea ne va ierta si va intelege ca nu a primit nici un raspuns......momentan s-a c-am incheiat sezonul competitional si inca nu stim programul definitiv al anului care vine insa cum va aparea un concurs de pescuit pt copii voi face tot posibilul sa te anunt din timp....intre timp daca chiar vrei sa inveti (in functie de stilul preferat stationar,spinning ,carpfishing)exprima-ti dorina de a participa sau de a fi alaturi si de observa o echipa in mijlocul unei competitii(in limita regulamentului)si cred ca nu te va refuza nimeni atat timp cat ai bunul simt si intelegerea de a acapara tot ce vezi la fata locului...incet incet vei realiza ca este un sport frumos care iti va aduce multe realizari si multe beneficii in viata de pescar pe care ti-o incepi...fir intins
pescar_adevarat scrie:In Timisoara nu se organizeaza si daka se organizeaza va rog sa imi spuneti cand unde plz .Ms anticipat si FIR INTINS LA TOTII
este foarte greu pt mine sa spun cand se va tine un cncurs de copii in timisoara dar rog pe cei care stiu sa posteze si aici si atunci vei sti...pana atunci poti asimila lucrurile bune de care ai mare nevoie intr-o competitie:C&R monturi, nada ,strategii,orice crezi tu de cuviinta ca te va ajuta intr-un viitor concurs....spor la invatat si fir intins la primul pas facut intr-o competitie
m33hay scrie:Mai deschid inca o data un topic cu acelasi subiect in speranta ca va raspunde careva : Se organizeaza anul asta ( 2009) vre-un concurs pentru juniori ? Gen pe tancabesti , MV 2 etc .
Astept un raspuns.Si cine doreste poate da detalii despre concurs.
cam tarziu si pt tine insa in 2010 voi avea in vedere sa postez toate concursurile care se vor tine in raza municipiului bucuresti
Am repostat citeva intrebari care inca asteapta un raspuns
Rog pe toti cei ce au nelamuriri sa-si scrie intrebarile pe acest topic , sper sa va fie util !
[/quote]
victor trebuie sa intelegi ca nu avem cum sti tot ce se intampla prin tara insa vom face tot posibilul sa ajuta cum putem in limita timpului disponibil
ps:
DACA SE POATE CA PE VIITOR CEI CARE NU STATI IN BUCURESTI SI AFLATI DE DESFASURAREA UNUI CONCURS PT CEI TINERI VA ROG SA ANUNTA-TI PE ACEST TOPIC PT CA SI EI SA AIBA PARTE DE APRECIEREA SI ATENTIA NOASTRAMULTUMESC