Am inteles. Multumesc pt raspuns. O zi faina!gor965 scrie:Nu a fost nimic cu intentie ci doar a aparut o defectiune tehnica la server ! Din pacate ultimul back-up restaurat nu are toate postarile facute ieri (lipsesc cele din intervalul dintre data cand s-a facut back-up si data cand s-a produs defectiunea tehnica) !lobello13 scrie:Am si eu o intrebare (nu stiu exact daca o pot numi reclamatie):
De ce mi au fost sterse toate mesajele din data de 19.02.2013?
Multumesc!
Reclamatii la adresa moderatorilor
Re: Reclamatii la adresa moderatorilor
va salut! o intrebare daca se poate......de ce la un interval de timp i-mi stergeti "o parte" din semnatura mea?
aceiasi "parte" de semnatura a altori useri ramane in permanenta....multumesc!!!
aceiasi "parte" de semnatura a altori useri ramane in permanenta....multumesc!!!
Ptr. ca din cate stiu eu, nu sunteti partener al sit-ului ...si banuiesc, deasemenea, ca daca ati fi citit regulamentul forumului ati fi stiut ca il incalcati !paulch scrie:va salut! o intrebare daca se poate......de ce la un interval de timp i-mi stergeti "o parte" din semnatura mea?
Extras :
• Link-urile catre sit-uri cu profil pescaresc (website, forum, blog) pot fi permise la semnatura doar daca pe pagina la care fac trimitere exista cel putin un link (o trimitere ) catre sit-ul nostru ! Linkuri directe catre magazine on-line cu profil pescaresc, pot fi trecute la semnatura doar daca magazinul si/sau utilizatorul, sunt parteneri al sit-ului Infopescar.tv ! Ne rezervam dreptul de a modifica orice semnatura care nu e in concordanta cu prezentul regulament.
http://www.infopescar.tv/forum/citeste- ... -t401.html
multumesc pentru raspuns!!
marius6006 scrie:Abuzuri pt ca mi-ai sters 3 posturi, comert on-line inseamna ca vand 5 role de fir hai sa vedem cati pescari de pe acest forum au 5 role de fir eu zic ca foarte multi,mi se pare un exces de zel din partea ta , nu postez aici sa fac pe victima chiar daca tu asta insinuezi daca am vandut 3 role si apoi am mai vandut 2 nu inteleg care-i problema in prima faza nu vrioam sa le vand si apoi m-am razgandit,dupa tine sunt un comerciant?
Nu inteleg cum adica daca tu nu interveneai o tineam asa forevar ce vrei sa zici cu asta ca din comerciant on-line am ajuns producator de fire si saitul asta reprezinta piata mea de desfacere,iar ultimul anunt care l-am postat dupa ce mi-ai sters primele 2 posturi, vindeam 3 role de fir mi l-ai stres din nou care e problema cum sa o tin forever daca mai am 3 role de fir ma crezi magician sa vand 3 role de fir de o suta de ori.
Si nu mi-ai raspuns la intrebare vreu sa vad ce parte a regulamentului de pe acest forum am incalcat-o?
Tu prin rspunsul tau te justifici pt actiunea ta ma incadrezi repede la comerciant si ai dreptate....
Uite iti dau o definitie juridica a statului de comerciant:
"Conform art. 7-9 Cod Comercial, sunt comercianti aceia care fac fapte de comert, avand comertul ca o profesiune obisnuita, si societatile comerciale.''
Adica tu vrei sa spui ca eu din asta traiesc vand 5 role de fir aici care costa 3 lei si sunt comerciant.
Inca consider ca mi s-a facut un abuz din partea ta.
Iar partea cu o tineam forever.... cine esti tu? mama omida si prevezi ce o sa se intample, tu ca moderator trebuie sa aplici regulamentul forumului nu sa iei masuri dupa niste actiuni care crezi tu ca o sa se intample in viitorul apropiat.
Iar faptul ca sa nu cred ca ai peirdut 10 minute sa ma lamuresti pe mine... eu cred ca e obligatia ta e sa pierzi aceste 10 minute pt ca esti moderator aici.
Si ca sa sintetizez motivul pt care mi-ai sters posturile este acesta: am vandut 3 role de fir am mai pus inca 2 la vanzare sunt un comerciant on-line si daca nu interveneai tu promt o tineam asa forever.
Imi mentin parerea ca ai facut un abuz si il rog pe admin sa intervina.
Cel mai important este daca ai vandut sau nu produsele!?