Semnati aici
- stef_stefan
- utilizator
Re: Semnati aici
buna ziua,ma numesc trfan vasile,am 38 ani locuiesc in bucuresti,pescuiesc de circa 20 ani,dar numai la crap de 2 ani
- jila pitis
- senior
buna ziua.ma numesc jilaveanu florentin am 33 ani si pescuiesc de aproape 20 ani. numai la crap de circa 3 anilocatiile de pescuit frecventate sunt cele din jurul bucurestiului si cele din prahova (cate au mai ramas )
Bine ati venit.
Fir intins!
Fir intins!
am onoarea sa va salut!ma numesc gabi enisor,bucuresti,43 ani,pescar de la 7 ani,la inceput prin baltile baraganului,la bunici pe sabar,apoi pe dunare si in delta.nu sunt profi dar iti faci treaba cu mine...posesor auto,pasionat si de muzica(cant intr-o formatie de 20 ani)si de multe altele...sociabil,glumet...
Slut pe toti iubitori de pescuit si de natura,ma numesc Florin am 32 ani si sunt din Galati..pescuesc de cind eram copil...singura mea dezamagire este faptul ca totul se schimba in rau de la an la an....nu mai este pestele care era . si nimeni in tara asta nu vrea sa faca nimic in potriva braconajului care il stim cu toti.Eu cred ca daca legile ar fi mult mai aspre cred ca nu sar mai risca nimeni sa dea cu curent si cu alte misloace la pescuit.
Buna ziua ... Ma numesc Alexandru Radu am 15 ani si practic pescuitul la crap de 6 anii .
Bine vam gasit
Ma numesc BELTECHI MARIUS am 28 de ani ,pescuiesc de cand ma stiu ,de cativa ani dau doar la crap si amur.
M-am inscris pe forum fiind ca vreau sa invat cateva lucruri noi in arta pescuitului .
Ma numesc BELTECHI MARIUS am 28 de ani ,pescuiesc de cand ma stiu ,de cativa ani dau doar la crap si amur.
M-am inscris pe forum fiind ca vreau sa invat cateva lucruri noi in arta pescuitului .
Bine ai venit pe acest forum !
Sa ai fire intinse !
Sa ai fire intinse !
salutare tuturor
ma numesc Deresu Eugen din Bucuresti am 41 de ani
pescuiesc de la la 12 ani la undita si de 5ani lansetist
prima partida de pescuit a fost cu mana pe olt unde am avut vacante de neuitat
mar interesa cam tot ce pot afla de pescuit in special in balti neamenajate
adresa mea de mail eugenderesu @yahoo.com
fir intins tuturor si PASTE FERICIT
ma numesc Deresu Eugen din Bucuresti am 41 de ani
pescuiesc de la la 12 ani la undita si de 5ani lansetist
prima partida de pescuit a fost cu mana pe olt unde am avut vacante de neuitat
mar interesa cam tot ce pot afla de pescuit in special in balti neamenajate
adresa mea de mail eugenderesu @yahoo.com
fir intins tuturor si PASTE FERICIT
Salut! ma numesc Adrian Soare am 30 ani pescuiesc de la 3 ani....de doi ani m-a lovit mania crapului....mai am si mania cleanului la spinning .....
salut .. ma numesc George Dedu am 28 de ani sunt din bucuresti
cred k sunt cel mai novice in pescuit .. pasiunea de pescuit a plecat de anul trecut cand m-am trezit cu o lanseta in mana ...
batul in apa aduce placere si relaxare
cred k sunt cel mai novice in pescuit .. pasiunea de pescuit a plecat de anul trecut cand m-am trezit cu o lanseta in mana ...
batul in apa aduce placere si relaxare
- misu_sipanu
- Veteran
Bine ai venit,pr forum.Cu pescuitul,tine aproape si iti vei da seama singur daca iti place
Salut tuturor, ma numesc Daniel din Reghin, pescuiesc de la 4 ani si pasiunea o am evident de la tata.
Am inceput cu bete facute de mine din vergi de alun din padurea Mociar cu role de naylon prinse in cui si inele din sarma indoita si legate cu ata. Atat la fund cu plumb spira batut de mine pe nicovala cat si cu pana la suprafata printre bolovani la cleni cu musca rosie, gandac de colorado, carabus de mai, etc.
Marea mea pasiune a fost sa devina apoi scobarul pe raul Mures iar acum m-am reprofilat pe lac -stationar si spinning.
Va doresc la toti fir intins !
Am inceput cu bete facute de mine din vergi de alun din padurea Mociar cu role de naylon prinse in cui si inele din sarma indoita si legate cu ata. Atat la fund cu plumb spira batut de mine pe nicovala cat si cu pana la suprafata printre bolovani la cleni cu musca rosie, gandac de colorado, carabus de mai, etc.
Marea mea pasiune a fost sa devina apoi scobarul pe raul Mures iar acum m-am reprofilat pe lac -stationar si spinning.
Va doresc la toti fir intins !
Pescarul prinde un imens crap si spune multumit:
-Te voi duce acasa, la o cina copioasa!
Pestele ii raspunde:
-Multumesc, am mancat deja, nu s-ar putea sa mergem la cinematograf ?
-Te voi duce acasa, la o cina copioasa!
Pestele ii raspunde:
-Multumesc, am mancat deja, nu s-ar putea sa mergem la cinematograf ?
- cristi_balas
- membru activ
Salut tuturor!
Ma numesc Balas Cristian,am 33 ani,din Oradea si pescuiesc de cand ma stiu La crap pescuiesc de 7 ani,si am participat si la cateva concursuri in zona noastra,unele destul de grele.Fac parte din APS Carp Fan si incerc sa promovez cat mai mult pescuitul ,,prinde si elibereaza''
Doresc la toata lumea Fire intinse!!!!
Ma numesc Balas Cristian,am 33 ani,din Oradea si pescuiesc de cand ma stiu La crap pescuiesc de 7 ani,si am participat si la cateva concursuri in zona noastra,unele destul de grele.Fac parte din APS Carp Fan si incerc sa promovez cat mai mult pescuitul ,,prinde si elibereaza''
Doresc la toata lumea Fire intinse!!!!
buna ziua la toata lumea
ma numesc cazacu bogdan din bucuresti,27 ani, pescuiesc de mic copil , la crap insa de vreo 2 ani, cinste celor care au infintat forumul acesta, mereu ai cate ceva de invatat.......fir intins da toata lumea.......
ma numesc cazacu bogdan din bucuresti,27 ani, pescuiesc de mic copil , la crap insa de vreo 2 ani, cinste celor care au infintat forumul acesta, mereu ai cate ceva de invatat.......fir intins da toata lumea.......