Salut numele meu este bratie florin am 22 de ani s sunt din Craiova Dolj.... sunt pescar de pe la 7 8 anisori
Imi place sa pescuies in general la crap s folosesc boilisuri s boabe de porumb , dar dak vreau sa ma distrez s sa fac scurta la mana la undita carasu este pestele vizat de mine s sfanta mamaliga !!!
Am avut un noroc ca bunici mei sa stea undeva langa craiova intrun satuc numit preajba s acolo sunt 6 7 lacuri destul de frumusele in care se poate pescui in tot timpul anului .... Acolo am cescut eu pe malul lacului !!!
FIR INTINS !!!
SALUTARE !!!
SALUTARE !!!
FIR INTINS !!!
- stefan_kwr
- Veteran
Re: SALUTARE !!!
Salut florin, si bine ai venit pe acest forum, iti urez o navigare placuta si fire ca de chitarabratie scrie:Salut numele meu este bratie florin am 22 de ani s sunt din Craiova Dolj.... sunt pescar de pe la 7 8 anisori
Imi place sa pescuies in general la crap s folosesc boilisuri s boabe de porumb , dar dak vreau sa ma distrez s sa fac scurta la mana la undita carasu este pestele vizat de mine s sfanta mamaliga !!!
Am avut un noroc ca bunici mei sa stea undeva langa craiova intrun satuc numit preajba s acolo sunt 6 7 lacuri destul de frumusele in care se poate pescui in tot timpul anului .... Acolo am cescut eu pe malul lacului !!!
FIR INTINS !!!
- florian1954
- membru activ
Re: SALUTARE !!!
Salutare Bine ai venit şi numai beţe încovoiate