salut
- trei stelute
- utilizator
salut
ma numesc trei stelute adica *** sunt din Bucuresti ,am 35 ani inca casatorit. Pescuiesc de la varsta de 6 ani si sper ca visul meu de a reprezenta Romania la un campionat mondial de crap sa se indeplineasca. pana atunci fac orice sacrificiu ca sa-mi indeplinesc visul. Sunt mai glumet din fire si mi-am facut multi dusmani tocmai din cauza stilului meu de vorbire care multi nu l-au inteles.
--Divizia de crap al clubului GREEN LAKE .membru APCR
- Ion Mironov
- Partener
Re: salut
platicar sau minciogar? pacat ca ti-ai dat seama ca glumele tale iti fac numai dusmani(poate ar trebui sa respecti lumea si atunci vei ajunge sa fii si tu respectat (de toata lumea)
sper sa intelegi ca la campionatul mondial se prinde si ciortani si sub si peste 3 kg.......dar ai destula experienta si tu de la 6 ani....doar nu ai trecut direct la monstriii....asta daca nu faceai bile la acea varsta
ps:bine ai revenit printre noi minciogare
sper sa intelegi ca la campionatul mondial se prinde si ciortani si sub si peste 3 kg.......dar ai destula experienta si tu de la 6 ani....doar nu ai trecut direct la monstriii....asta daca nu faceai bile la acea varsta
ps:bine ai revenit printre noi minciogare
- trei stelute
- utilizator
[quote="jonny_23"]
------------
pai tocmai ca faceam de atunci bile dar erau mai mici si materia era colectata din nas
------------
pai tocmai ca faceam de atunci bile dar erau mai mici si materia era colectata din nas
--Divizia de crap al clubului GREEN LAKE .membru APCR
- Madalin013
- membru activ
Bine ai venit
- Costel Jambu
- senior
Frumos VIS iti doresc sa se implineasca.Dar sa tii minte o viata intreaga:cine nu are dusmani nu este om.Dar si cine are NUMAI dusmani...trei stelute scrie:ma numesc trei stelute adica *** sunt din Bucuresti ,am 35 ani inca casatorit. Pescuiesc de la varsta de 6 ani si sper ca visul meu de a reprezenta Romania la un campionat mondial de crap sa se indeplineasca. pana atunci fac orice sacrificiu ca sa-mi indeplinesc visul. Sunt mai glumet din fire si mi-am facut multi dusmani tocmai din cauza stilului meu de vorbire care multi nu l-au inteles.
SOLZI DE 5 CM ITI DORESC SA AI PARTE DIN BALTA
Ocroteste natura, merita!
- iulian petre
- Veteran
numai solzii?
ps. Eu eram 3 stelute
ps. Eu eram 3 stelute