despre mine!
despre mine!
andrei rubliov a fost un sfant pictor de biserici.un prieten mi-a dat numele acesta si de-atunci prietenii imi spun "rubliov" si multi dintre pescari asa ma cunosc.sunt pictor de biserici si icoane,pescar,mai ales de pesti nerapitori,arbitru in echipa aps,indragostit de natura si desigur de pescuit.
Re: despre mine!
domnule andrei rubliov as dori sa particip la cupa asp junior dar nu stiu cum sa ajung membru...... ma puteti ajuta? Va rog frumos!
- eugencostandis
- membru activ
salutare bine ai venit pe cind o partida de crap ? am in program una te bagi?rubliov scrie:andrei rubliov a fost un sfant pictor de biserici.un prieten mi-a dat numele acesta si de-atunci prietenii imi spun "rubliov" si multi dintre pescari asa ma cunosc.sunt pictor de biserici si icoane,pescar,mai ales de pesti nerapitori,arbitru in echipa aps,indragostit de natura si desigur de pescuit.
0737245680
- iulian petre
- Veteran
eugencostandis scrie:salutare bine ai venit pe cind o partida de crap ? am in program una te bagi?rubliov scrie:andrei rubliov a fost un sfant pictor de biserici.un prieten mi-a dat numele acesta si de-atunci prietenii imi spun "rubliov" si multi dintre pescari asa ma cunosc.sunt pictor de biserici si icoane,pescar,mai ales de pesti nerapitori,arbitru in echipa aps,indragostit de natura si desigur de pescuit.
--------
unde ca poate am eu timp ...
- george-alexandru
- Veteran
Bine ai venit Vio
ps
Eugene ma bag si eu
ps
Eugene ma bag si eu
- eugencostandis
- membru activ
salutare nici o problema ,avem timpgeorge-alexandru scrie:Bine ai venit Vio
ps
Eugene ma bag si eu
0737245680
- eugencostandis
- membru activ
i-mi face o deosebita placere sa pescuiesc alaturi de tine,numai binegeorge-alexandru scrie:Bine ai venit Vio
ps
Eugene ma bag si eu
0737245680
- george-alexandru
- Veteran
astept cu nerabdare