Marea provocare
Moderator: florentiniuga
- cristian505ro
- Veteran
Re: Marea provocare
[quote="florentiniuga"]Intr-un fel am fost chiar acum pe locul 1. Captura competitiei.
Sincere Felicitari!Mitranescu nu se dezminte!Multumim Florentin!
Sincere Felicitari!Mitranescu nu se dezminte!Multumim Florentin!
Cristian Bebesel
- ionescu iulian
- senior
Sincere felicitari baieti tot respectul , pana la urma tot am avut un loc unu
„Lumina Faptelor Bune”
Asteptam concluziile si analiza de dupa concurs. Ce a fost bine, unde s-a gresit, tactici, strategii, momeli, nade, etc.
felicitari lotului ROMANIEI. locul ocupat este unul onorant. felicitari si lui mitranescu si colegului sau (scuze, nu i-am retinut numele) pentru captura competitiei. poate daca intra mitranescu de la inceput in competitie urcam pe podium. oricum sunt sperante mari pentru anii urmatori. FELICITARI INCA ODATA.
[quote="Clabuc"]Un rezultat onorabil, felicitari intregii echipe.
Am omis ceva, Felicitari Florentin si Lucian pentru cele 4 episoade superbe de la campionatul mondial. Nu stiu cate tari au avut privilegiul sa vada aproape live astfel de filmari.
Am omis ceva, Felicitari Florentin si Lucian pentru cele 4 episoade superbe de la campionatul mondial. Nu stiu cate tari au avut privilegiul sa vada aproape live astfel de filmari.
- florentiniuga
- Master Admin
Nici una!Clabuc scrie:Clabuc scrie:Un rezultat onorabil, felicitari intregii echipe.
Multumesc pentru felicitari si tin sa fac o corectura, nu am fost de data asta cu Luci, ci cu Florin, cel de-al doilea operator al PV TV. Soferul groazei, abia astept sa ajung acasa. Acum sunt la Budapesta la hotel in buda , il las sa doarma ca a bagat 2000km dintr-o bucata si mai are 1000 pana acasa. Se pregateste pentru Paris-Dakar si vrea sa conduca numai el.
Luci a fost la Sacalaia cu Victorash la Turneul celor de la rapitor, asa ca o sa aveti ce vedea toata iarna. Filmam din greu. Cred ca urmeaza si o Delta.
- Madalin013
- membru activ
Abia astept ... sa va vad din nou in delta ...fir intins va urez .. si la cat mai multe emisiuni .. in limba romana daca nu sunt prea pretentiosflorentiniuga scrie:Nici una!Clabuc scrie:Clabuc scrie:Un rezultat onorabil, felicitari intregii echipe.
Multumesc pentru felicitari si tin sa fac o corectura, nu am fost de data asta cu Luci, ci cu Florin, cel de-al doilea operator al PV TV. Soferul groazei, abia astept sa ajung acasa. Acum sunt la Budapesta la hotel in buda , il las sa doarma ca a bagat 2000km dintr-o bucata si mai are 1000 pana acasa. Se pregateste pentru Paris-Dakar si vrea sa conduca numai el.
Luci a fost la Sacalaia cu Victorash la Turneul celor de la rapitor, asa ca o sa aveti ce vedea toata iarna. Filmam din greu. Cred ca urmeaza si o Delta.
- Dan Mitranescu
- Partener
Multumesc mult pentru felicitari si pentru sustinerea de pe tot parcursul concursului !
Acel peste care ne-a suit pe podium a fost un semn ca acolo este locul pentru Romania !
Multumesc inca o data si in numele colegilor pentru toate aceste pagini scrise aici !
Acel peste care ne-a suit pe podium a fost un semn ca acolo este locul pentru Romania !
Multumesc inca o data si in numele colegilor pentru toate aceste pagini scrise aici !
Dane sa fii iubit de toti pestii , ca de noi poti sa fii sigur ca esti , sa ne traiesti .
Felicitari baieti,am toata stima,admiratia,si consideratia ptr. voi.
Hai Romania !
Hai Romania !
Felicitari lotului Romaniei care ne-a reprezentat anul acesta la campionatul mondial,este un merituos loc cinci si speram ca la anul imnul Romaniei sa cante atat pentru locul 1 cat si pentru captura competitiei.
Multumim domnului Florentin si cameramanului sau pentru faptul ca datorita lor am fost atat de aproape de evenimentele derulate la acest campionat mondial.
Multumim domnului Florentin si cameramanului sau pentru faptul ca datorita lor am fost atat de aproape de evenimentele derulate la acest campionat mondial.
Vine Bula la scoala cu o buza umflata
Profesoara Ce-ai patit Bula?
Am fost cu tata la pescuit si mi s-a asezat o viespe pe buza
Vai saracul de tine Si te-a piscat?
Aaa nu a omorit-o tata cu vasla
Profesoara Ce-ai patit Bula?
Am fost cu tata la pescuit si mi s-a asezat o viespe pe buza
Vai saracul de tine Si te-a piscat?
Aaa nu a omorit-o tata cu vasla
- al_trentea
- membru activ
Felicitari pentru intregul lot, si in special pentru captura!
"Fusion 4 Energy" Fishing Club - Barcelona
Felicitari lotului Romaniei ! Bravo baieti si la cat mai multe fire intinse
vom fi prieteni !
Domnule Florentin , va adresez dumneavoastra aceasta intrebarea deoarece am vazut k sunteti prieten atat cu Iorgos cat si cu Tata Nitu(asta nu inseamna ca altcineva care cunoaste situatia nu poate interveni): Ce s-a intamplat cu echipa Greciei la acest CM , unde au gresit sau mai bine zis ce au gresit? Pun aceasta intrebare deoarece ma gandesc ca raspunsul ei ne poate ajuta si pe noi sa nu facem aceeasi greseala vreodata . Multumesc anticipat!
- florentiniuga
- Master Admin
Ce s-a intamplat si cu echipa Spaniei. Prima participare... emotii... lipsa unei pregatiri ca lot... lipsa traditiei... astea sunt doar unele explicatii de natura generala. Despre restul cauzelor, numai cei implicati pot spune. Iorgos este un pescar excelent, probabil ca standul lui nu a avut peste in fata. Si la noi s-a intamplat pe sectorul B.