valabilitate bile tari
Moderator: florentiniuga
valabilitate bile tari
Stiu ca daca facem bile tari (cu ou )devin perisabile sa zic asa... se strica , intrebarea mea este daca nu folosim conservant cat ne pot tine niste bile tari home made, in galeata, nu inghetate.
va multumesc!
va multumesc!
Re: valabilitate bile tari
Aceeasi intrebare si pentru solubile
voi nu urmariti emisiunile info pescar?
a stat pe site o saptamana raspunsul la intrebarile voastre
si fara suparare, eu inainte sa adresez o intrebare pe forum, intai citesc posturile anterioare si in 99% din cazuri gasesc raspunsul
a stat pe site o saptamana raspunsul la intrebarile voastre
si fara suparare, eu inainte sa adresez o intrebare pe forum, intai citesc posturile anterioare si in 99% din cazuri gasesc raspunsul
ce naste din pisica tot.....peste mananca
S-a interpretat gresit.
In galeata fara sare fara nimic.Asta era intrebarea.
dupa ce le rulezi, le lasi cateva zile si apoi in galeata fara sare pt ca laptele (siropul) de porumb joaca rol si de conservant
ce naste din pisica tot.....peste mananca
Cele cu Ou si fara alt conservant, se tin maximal 7zile in galeata. Mai bine le congelezicostelino scrie:S-a interpretat gresit.
Multam Bruno
- sky_sergiu
- membru activ
dar daca tinem bilele fierte in galeata intr-un dip ele pot rezista mai mult? eu am folosit un dip din csl, nutramino, glm si aroma de capsuna. am citit intr-un articol mai vechi de-al dlui. Andrei Vladeanu ca el a facut un astfel de experiment cu bile si am incercat si eu sa vad cum se comporta. mentionez ca bilele intentionez sa le folosesc peste 1 luna si au deja 1 saptamana in dip.
Da, dar trebuie sa fie complet dipuitesky_sergiu scrie:dar daca tinem bilele fierte in galeata intr-un dip ele pot rezista mai mult? .
- sky_sergiu
- membru activ
nu sunt complet acoperite dar majoritatea si-au facut un strat lucios la suparafata de lichid si arata aproape identic cu cele din articolul pe care l-am mentionat deja. pe fundul galetii mai e ceva lichid si agit galeata regulat fara s-o desfac si implicit sa prinda vreun pic de aer. m-am gandit la faptul ca fiind alcool pe langa proprietatile sale obisnuite csl ar putea avea si un efect de conservare.
- zarguzon adi
- membru activ
sky_sergiu scrie:nu sunt complet acoperite dar majoritatea si-au facut un strat lucios la suparafata de lichid si arata aproape identic cu cele din articolul pe care l-am mentionat deja. pe fundul galetii mai e ceva lichid si agit galeata regulat fara s-o desfac si implicit sa prinda vreun pic de aer. m-am gandit la faptul ca fiind alcool pe langa proprietatile sale obisnuite csl ar putea avea si un efect de conservare.
CSL nu contine alcool.
- sky_sergiu
- membru activ
nu contine alcool in sensul de alcool etilic sau nu contine absolut niciun fel de alcool?
- zarguzon adi
- membru activ
@Sky_sergiu nu contine nici un fel de alcool .sky_sergiu scrie:nu contine alcool in sensul de alcool etilic sau nu contine absolut niciun fel de alcool?
- sky_sergiu
- membru activ
multumesc de informatie oricum daca nu prind aer eu sper totusi sa se pastreze cat de cat bune ca le vreau pentru un concurs sunt si primele bile rulate