USCARE FORTATA BOILESURI SOLUBILE
Moderator: florentiniuga
- mariusstan
- junior
USCARE FORTATA BOILESURI SOLUBILE
CE CREDETI CA S-AR PUTEA INTAMPLA DACA AM BAGA BOILESURILE SOLUBILE IN CUPTORUL CU MICROUNDE 60 -100 SECUNDE ?? CREDETI CA SI-AR PIERDE AROMA ??
- george-alexandru
- Veteran
Re: USCARE FORTATA BOILESURI SOLUBILE
vei fi uimit cand vei constata ca toate bilele vor pluti la suprafata apei.
- mariusstan
- junior
NU STIU CE SA VA ZIC ACUM AM PUS UN BOILES USCAT IN MICROUNDE SI UNUL USCAT NORMAL IN 2 BORCANE CU APA SI INTRADEVAR CEL USCAT IN MICROUNDE E UN PIC MAI USOR DAR NU INTRATAT CAT SA PLUTEASCA ASI ZICE CHIAR CA E BINE ECHILIBRAT . DIFERENTA PANA IN MOMENTUL DE FATA E CA CEL USCAT NORMAL INCEPE SA SE "TOPEASCA" IAR CELALAT E LA FEL CUM L-AM PUS. AU ABIA 1 ORA SANT LA SERVICI SI SPER SA AFLU MAI MULTE PANA TERMIN PROGRAMUL LA 6
- george-alexandru
- Veteran
scuze acum am vazut ca ai spus de solubile,cele tari la microunde devin pop/up.
ps.care este motivul pt care vrei sa le usuci fortat?
ps.care este motivul pt care vrei sa le usuci fortat?
- mariusstan
- junior
nu am un motiv anume credeam ca uscandu-le la microunde le pot prelungi perioada de solubilitate
am incercat si vreau sa va spun ca nici dupa 12 ore nu sau dizolvat, asa ca ramn la uscarea normala 4-5 zile la loc racoros si aerisit. respecte si multumiri pentru raspunsuri!!
am incercat si vreau sa va spun ca nici dupa 12 ore nu sau dizolvat, asa ca ramn la uscarea normala 4-5 zile la loc racoros si aerisit. respecte si multumiri pentru raspunsuri!!
eu am bagat si solubile la microunde si tot pop-up au devenit. udpa o perioada se inmoaie si se lasa usurel
frumos crapul ala lang frigider..sau era cumparat din Metro depinde si de puterea cuptorului cum e reglata, la putere maxima in 2 minute se fac pop-uri veritabile si tari ca pietrele
fir intins si poate mai lasi pestii si in apa
fir intins si poate mai lasi pestii si in apa
- mihailescue
- junior
Ati reusit, între timp, să găsiți o metoda de uscare rapida a boilesurilor solubile ?