squid&octopus
Moderator: florentiniuga
squid&octopus
stiti cumva ce ph are aroma de s&o de la sbs si pe ce solvent e produsa?multumesc
- florentiniuga
- Master Admin
- Mesaje: 4649
- Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
Re: squid&octopus
Ce relevanta are ph-ul la aroma? Doza e atat de mica la kg de coca incat este nesemnificativa. Acest ph se poate neutraliza sau chiar poate creste in functie de celelalte componente ale boiliesului.bug scrie:stiti cumva ce ph are aroma de s&o de la sbs si pe ce solvent e produsa?multumesc
S&O de la SBS este (daca nu ma insel) pe solvent glicol (nemarcat) si alcool etilic (marcat cu EA).
Re: squid&octopus
are!credeam ca este triacetina,dar nu sint sigur.oricum cu schimdarea de ph e mult de vorbit si sint pareri impartite.cel putin ,un mix de seminte(prop mare de hidrati)...nu prea vad cum sa-l faci acid si legat de arome e si mai si...florentiniuga scrie:Ce relevanta are ph-ul la aroma? Doza e atat de mica la kg de coca incat este nesemnificativa. Acest ph se poate neutraliza sau chiar poate creste in functie de celelalte componente ale boiliesului.bug scrie:stiti cumva ce ph are aroma de s&o de la sbs si pe ce solvent e produsa?multumesc
S&O de la SBS este (daca nu ma insel) pe solvent glicol (nemarcat) si alcool etilic (marcat cu EA).
Re: squid&octopus
La un procent asa mic de aroma nu as crede ca conteaza ph, dar totul e posibil.