retete din emisiunea infopescar
Moderator: florentiniuga
- jila pitis
- senior
retete din emisiunea infopescar
dl iuga in luna ianuarie a-ti avut o emisiune in care a-ti facut boilesuri impreuna cu george.se poate sa mai prezentati o data retetele aici pe forum?nu trebuie sa da-ti nume de producatoridecat proportiile folosite.va multumesc!
- Ion Mironov
- Partener
Re: retete din emisiunea infopescar
descarca eminisiunea respectiva si urmareste- o...ti-o poti nota live....
Nu este in arhiva...
- george-alexandru
- Veteran
in emisiunea la care va referiti Florentin a folosit handy pack-ul de la Essential Baits sellfish B5 la care a mai adaugat in partea lichida fata de recomandarile producatorului multimino,nutramino si CSL,plus micropelete pt ai grabi descompunerea.
Eu am folosit o combinatie 50/50 intre mixurile de la Solar squid octopus si red hering la care am mai adaugat la partea solida robin red,glm,betaina iar partea lichida a fost formata din aroma squid octopus si capsuna,minamino si liver amino compound CCMore si csl.
la toate produsele gasesti dozajele minime si maxime pe ambalaj.la bilele fierte mergi pe maxim cu toate iar la solubile pe minim.
Eu am folosit o combinatie 50/50 intre mixurile de la Solar squid octopus si red hering la care am mai adaugat la partea solida robin red,glm,betaina iar partea lichida a fost formata din aroma squid octopus si capsuna,minamino si liver amino compound CCMore si csl.
la toate produsele gasesti dozajele minime si maxime pe ambalaj.la bilele fierte mergi pe maxim cu toate iar la solubile pe minim.
- jila pitis
- senior
nu este in arhiva am intrebat si mi sa spus ca nu va fi arhivata deoarece este emisiune sponsorizata
- jila pitis
- senior
multumesc de informatie.acum te rog spune-mi ce magazine comercializeaza aceste produse unde le pot gasi?george-alexandru scrie:in emisiunea la care va referiti Florentin a folosit handy pack-ul de la Essential Baits sellfish B5 la care a mai adaugat in partea lichida fata de recomandarile producatorului multimino,nutramino si CSL,plus micropelete pt ai grabi descompunerea.
- jila pitis
- senior
si sa inteleg ca reteta o pot gasi pe ambalajul produselor? mai exact nu se poate reteta direct de la utilizator adica de la voi
- cristea radu
- senior
Incearca aici www.bigfish.ro
- george-alexandru
- Veteran
in retetele folosite gasesti produsele enumerate,dozajele la fiecare produs in parte il gasesti pe ambalaj.jila pitis scrie:si sa inteleg ca reteta o pot gasi pe ambalajul produselor? mai exact nu se poate reteta direct de la utilizator adica de la voi
- Vlad Pavlovici
- Partener
Pentru reteta de Shellfish B5 (mixul de la Essential Baits rulat in emisiune de Florentin), vezi: http://www.bigfish.ro/producatori/essen ... sh-b5.htmljila pitis scrie:si sa inteleg ca reteta o pot gasi pe ambalajul produselor? mai exact nu se poate reteta direct de la utilizator adica de la voi