Retete BOILIES _INTRATI_
Moderator: florentiniuga
- Costel Jambu
- senior
Re: Retete BOILIES _INTRATI_
Salut.Am facut pana la urma bolies-uri dupa reteta data de mine.Am vazut tarziu mesajul d-nului Florentin.Acum bilele stau la uscat.Nu au iesit lipicioase,ci chiar bune.Am bagat si faina de soia, si izolat proteic de soia(100+100) - fiind echivalentul fainii de soia din orice mix(200g/kg mix)(economie ).Una peste alta mi-au iesit bilele.
Numai bine.
Numai bine.
1 Aprilie...Ziua Nationala A Romaniei!
- Liviu Belu
- membru activ
Acum rezultatul fire intinseFisher scrie:Salut.Am facut pana la urma bolies-uri dupa reteta data de mine.Am vazut tarziu mesajul d-nului Florentin.Acum bilele stau la uscat.Nu au iesit lipicioase,ci chiar bune.Am bagat si faina de soia, si izolat proteic de soia(100+100) - fiind echivalentul fainii de soia din orice mix(200g/kg mix)(economie ).Una peste alta mi-au iesit bilele.
Numai bine.
- Costel Jambu
- senior
Salut.Iata si prima captura,de ieri, dupa jumatate de zi de pescuit,la bile facute de mine:
Un crapustean de 2.5 kg prins pe balta de la Negritesti din judetul Bacau.Asta ca sa se vada ca a dat roade munca mea(pentru inceput).
Numai bine.
Un crapustean de 2.5 kg prins pe balta de la Negritesti din judetul Bacau.Asta ca sa se vada ca a dat roade munca mea(pentru inceput).
Numai bine.
salut.ce balta negritesti aveti in jud bacau?eu stiam ca e in neamt....
fir intins
fir intins
- Costel Jambu
- senior
Salut.Ai dreptate.Scuzele mele.clau scrie:salut.ce balta negritesti aveti in jud bacau?eu stiam ca e in neamt....
fir intins
Numai bine.
cam cate kg de bile ai bagat?ca sincer am incercat si eu la boiles acolo si nu am reusit nimic.....cam 2 kg am aruncat nada.bulgari in prima parte a zilei cu porumb.grau si nu am prins nimic.
/nu mai spun cate sortimente de porumb fiert am incercat(homemade)
/nu mai spun cate sortimente de porumb fiert am incercat(homemade)
- Costel Jambu
- senior
Salut.Am dat cu saculeti solubili in care am pus si bile si porumb(nepreparat-bonduelle).Am stat de duminica de la 12 pana seara la 8,30.Am mai avut 2 trasaturi ,dar cred ca era ciortan,ca un coleg de langa mine prindea ciortanel la pufulete,dar mic.Si un unchi de al meu a avut ruptura la bat ,la boaba de mamaliga.Cam astia au fost pestii inafara de caras.Ca sa nu mai spun ca a plouat aproape toata dupa amiaza.Din ce am auzit despre balta,eu fiind prima oara cand am mers acolo, ar manca mai bine pe malul opus de pravalia paznicului ,dar mai spre coada,undeva la malurile alea inalte,ca e apa mai mare acolo la distanta de 80-90 m de mal.Din locul de unde e facuta poza(unde am stat eu),vreo 400 m mai la dreapta.
Oricum,acolo e de mers mai mult in cursul saptamanii,ca in weekend e full de lume,galagie,gratare,etc.Si totul cred ca e legat de taxa,20ron jumatate de zi...
Cam atat.Numai bine.
Oricum,acolo e de mers mai mult in cursul saptamanii,ca in weekend e full de lume,galagie,gratare,etc.Si totul cred ca e legat de taxa,20ron jumatate de zi...
Cam atat.Numai bine.
salutare..cine ma poate ajuta si pe mine cu o reteta simpla de boilesuri la care sa nu folesesti de mult de 40-50 lei caut si nu gasesc daca ma poate ajuta cineva sa lase o reteta aici va multumesc
nimeni nu ma ajuta cu nici o reteta scuze de 2x post dar nimeni nimic...
- cristea radu
- senior
@bogdan.18
Rasfoieste paginile acestui topic si vei vedea multe retete
Rasfoieste paginile acestui topic si vei vedea multe retete
mai am o intrebare cum pot face bilele fara pistol de boilisuri?:D
- cristea radu
- senior
Pai nu,numai pistol iti trebuie(cu acesta faci carnatul)iti mai trebuie si masa de rulat(ca sa-ti iasa egale).
In concluzie le poti face numai manual..........ceea ce nu-ti recomand,fiindca dureaza mult si nu sunt la fel(boilesurile)
In concluzie le poti face numai manual..........ceea ce nu-ti recomand,fiindca dureaza mult si nu sunt la fel(boilesurile)
Nu-ti trebuie neaparat pistol, sunt mese, ceva de genul http://www.sipcarp.ro/magazin/product_i ... ts_id=4240
unde, pe o parte a capacului poti face carnatii.E adevarat ca nu sunt de capacitate mare, n-ai spor, cum se spune, dar daca vrei sa-ti faci un kg sau doua ptr. probe si incercari atunci sunt destul de bune.
unde, pe o parte a capacului poti face carnatii.E adevarat ca nu sunt de capacitate mare, n-ai spor, cum se spune, dar daca vrei sa-ti faci un kg sau doua ptr. probe si incercari atunci sunt destul de bune.
Multumes Domnu Nelu
te ajut eu:-cu Masina de tocat la care atasezi suzeta pe care o tai la ce dimensiune doresti sa iasa bilele , cu mentiunea ca pt cantitati mai mari de bile nu prea ai spor (sa zicem ca intr-un pistol iti incap cam de 4 ori mai mult material de boilies decat incape intr-o masina )bogdan.18 scrie:mai am o intrebare cum pot face bilele fara pistol de boilisuri?:D
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -