am fiert niste canepa (3 linguri) pana a incoltit cam jumatate. si zeama am folosito ca parte lichida.
partea solida am facuto din :
- 5 linguri malai fin
- 5 linguri faina grau neagra(ptr paine integrala asta aveam)
- 3 linguri faina de soia (soia prajita in cuptor si apoi data prin rasnita de cafea)
- 4 linguri de seminte de floarea soarelui prajite in cuptor si date tot prin rasnita de cafea
- o jumatate de plic de boia de ardei dulce
- 2 linguri spartura de soia (bucatile mai mari care nu sau facut faina in rasnita)
- samanta de canepa care am fierto
- 3 linguri pesmet
- 3 linguri gris
- 1 lingura seminte papagal
- 1 lingura lapte praf copii
- 1 lingurita seminte anason naturale
dupa ce am amestecat fainurile am inceput sa adaug cate putin zeama de canepa si am framantat ffff bine pana am crezut eu ca "plastilina", am rupt cate o bucata si am facut " carnat" si apoi bile.
am pus in unele o jumatate de plic de praf de usturoi si colorant alimentar galben( dar a fost prea putin ptr ca nu sau facut galbene
![laughing :))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/21.gif)
nu am mai pus ulei ptr ca am zis ca e destul de uleioasa de la semintte si de la soia.
bilele leam uscat intro lada de plastic ,amestecand in ele cat de des am putut.
in poze deja au 10 zile de la preparare .
nu au crapat decat 3 buc, dar banui ca nu leam invartit eu bine
![smile :)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/1.gif)
leam facut in ideea de a le dipui pe balta !
P.S. nu folositi rasnita din casa ca aveti scandal cu sotia.
Ar ata bine nu ?! si miros calumea si acuma !